Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

John Shaft (Samuel L. Jackson) se v roce 1989 dostal do přestřelky, které byla přítomna i jeho žena s dítětem. Nestalo se jim sice nic, ale tahle událost vedla k rozvodu. Od té doby Shaft svého syna JJ (Jessie T. Usher) neviděl. Ten momentálně pracuje jako kybernetický analytik u FBI. Jednoho dne je jeho nejlepší přítel, bývalý voják, nalezen mrtvý. Podle policie se předávkoval heroinem a případ je uzavřen, nicméně JJ najde pár nesrovnalostí, které indikují vraždu. Obrací se proto na svého otce, který pracuje na volné noze jako soukromý vyšetřovatel. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (200)

Melios 

všechny recenze uživatele

Predstavte si najviac otrepanú akčnú komédiu s každým klišé ktoré kedy vyšlo a napadnú vás akčňáky z konca 70. / 80. rokov. No a o prerobenie tohto špecifického druhu filmov sa očividne sa snaží tento kúsok. A na prekvapenie aj celkom podarene. Ak chcete pri nejakom filme proste vypnúť ,nič neriešiť a užiť si debiliny ,čo sa vo filme dejú ,potom asi ani lepšie spraviť nemôžete. A ak ste človek ,ktorý zažil ešte starú éru filmov ,kde sa tieto stereotypy ukazovali na dennej báze s radosťou si pripomeniete staré dobré časy. Ja sám som človek ,ktorý vyžaduje aby mi film niečo aj predal ,ale ani ja raz za čas neodolám nejakej blbosti pre jednoduchých a užijem si ju. 65% Nič nového ,nič revolučného ani nič čo by vyčnievalo z davu. Lepšie ako 90 percent televíznej produkcie a filmy Stevena Seagala. Film bol vytvorený za účelom aspoň na chvíľu zabaviť a to robí skvelo. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Já mám prostě pro tyhle na nic si nehrající, předvídatelný a odlehčený kousky slabost. První díl jsem neviděl a těžko říct, kdy uvidím. Ale s ohledem na to, že prý není třeba jsem na Netflixu pustil podstatně mladší díl a nelituji. Prvoplánové hlášky jsou super, laciné vtípky taky baví a děj u kterého krásně vypnete hlavu nenudí. Akce zábavná a nechybí v dnešní době trošku vzácná krev. Mám prostě rád, když sviňák dostane zásah a zanechá tu nějakou stopu. SLJ je suverén a já mu to jeho nekompromisní postavu žeru. Stejně jako postavu dědy. Mladej občas příjemně překvapí a problém s ním taky nemám. Kolem a kolem 70 za fajn nenáročnou zábavu. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Sam Jackson je stále bad ass motherfucker. Ale bohužiaľ tento film pod hladiny podpriemeru ťahajú dve veľké gule. Nemyslím tým Samove. Tou prvou je jeho otravný nepodarený syn, ktorý by mu mal byť sidekickom, ale nielenže nie je vôbec vtipný, ale je hlavným hrdinom a skutočným sidekickom s oveľa menším priestorom je Sam. Druhou guľou je režisér Tim Story, ktorý vtipný film proste nenatočí a zase stvoril komédiu, ktorá je väčšinu času sterilná. Len sem tam sa nejaká hláška vydarí a aj to len vďaka tomu ako ju podá Sam. Konečne si mimo Marvelu mohol zase poriadne zafuckovať. Jediná režijne vydarená scéna je tá, keď baba najmladšieho Shafta nadšene pozerá ako Shaft strieľa do protivníkov a do toho hrá romantická hudba. A to je tak všetko čo sa Storymu vydarilo. Akcia tiež za nič nestojí. Tvorí ju len pár tuctových prestreliek. Samotný prípad v ktorom Shaftovia pátrajú po vrahovi je nezaujímavý a chýba mu akékoľvek napätie, keďže páchateľa odhadnete najneskôr v polovici filmu. Teoreticky to mohla byť celkom solídna komédia založená na strete politicky nekorektného starého Shafta a mladého bezpohlavného zastáncu kdejakých menšín. Ale tento námet príliš nevyťažili. Okrem Sama tu chýbali schopní ľudia pred aj za kamerou. Výsledkom je typicky nevtipná Netflixovská komédia. 4/10. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film pro střední generaci, který "zrujnuje vaše dětství". V závěru režisér přepnul na autopilota.scénář vypadá jako kdyby ho napsala matka na skákacím míči v době " uprostřed roku 2000. Film je prostě kolosální plýtvání časem. Hodnocení na tři hvězdy dávám za úžasný smysl pro humor a vtipné hlášky. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Jako akční komedie naprostá pecka. Jako bych se vrátila do starých dobrých časů, kdy hlášky byly politicky nekorektní, akce brutální a krvavá, hlavní hrdinové lehce nezničitelní, trošku vagabundi, nicméně srdce měli na pravém místě. Zcela ve stylu "Posledního skauta". Prostě klasika. Jako jediné negativum vidím poněkud neslaného-nemastného záporáka. Jinak trio děda, otec a syn naprosto skvělé, přičemž ženské osazenstvo se také nedá zahanbit. Za mne zcela spokojených 90%. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu po prestrelke rozreže JJ (Jessie T. Usher) svojej priateľke putá, avšak o pár scén nato má ruky opäť zviazané. (johnsnow)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno