Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (Cinemart)

(více)

Videa (16)

Trailer 4

Recenze (476)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $38miliónovTržby USA $60,323,786 Tržby Celosvetovo $118,102,725Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,017,000Tržby za predaj DVD v USA $3,363,202║ Klasická otravná americká komédia, postavená na nadávkach a praštených scénach, pár scén pobavilo ale ináč to išlo mimo mňa. /40%/ ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Why Him? celkom slušne funguje ako štúdia medzigeneračných rozdielov medzi generáciami starých old school fotrov a súčasných nerdov, čo je, trúfam si povedať, väčší rozdiel než medzi akýmikoľvek generáciami v histórii ľudstva. Dnes stačí nejaký IT nápad a hneď si žijete od mlada ako prasa v žite, len ten nápad musí byť skutočne geniálny. Čo sa týka úspešnosti fórikov, tak tam je to tak pol na pol, občas mi ale bolo trápne za Crastona aj Franca, inokedy som bol rád, že sem boli obsadení "práve oni". Takže výsledok skôr vzbudzuje rozpaky, než by skutočne pobavil, ale o jednoznačné sklamanie nejde. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Princip komedie Proč právě on? stojí a padá s Frankovým hrdinou – a také s vymoženostmi jeho sídla od technologických hraček po snobské vychytávky včetně robotky, pro jejíž hlas si boháč najal jednu z hvězd Teorie velkého třesku. Navíc „chytré“ přístroje moderní doby pomáhají tam, kde se komika dostává do běžných vyměšovacích či erotických kolejí, opotřebovaným nechutnostem totiž dodávají nový vtip, takže ani souboj se supermoderním splachovadlem neuráží. A pokud jde o smršť hrubých slov, Franco je chrlí s nevinností školáků z Městečka South Park, tudíž po prvotním šoku je vlastně přestane vnímat jak rodina nevěsty, tak divák. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ani ja neviem prečo práve on. Takého kokota by nechcel mať za zaťa žiadny otec. Škoda, že James Franco strieda vážne a dobré role s tými ľahkými a vulgárnymi, čím svoj talent len pochováva. Film je tak nerovnomerne zábavný. Dobré fóry striedajú také, ktoré by nemuseli mať zastúpenie, ako sú fekálno presexualizované témy. Úplne zbytočné, pretože aj tých pár vydarených žartov a scén stačilo na pohodovú rodinnú komédiu. Takto hodnotenie musí ísť nižšie. Inak ide aj o komédiu, ktorá nesie myšlienku, že časy sa menia a kde herecky vyniká vynikajúci Cranston. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Pěkná filmová role pro perníkového tátu. No těžko napsat, jestli je ideální zeť excentrický Laird, ale většinou je mnohem důležitější jestli je dána osoba vhodný partner. Na druhou stranu rodičovský radar starostlivosti občas velmi funguje. Pokud tedy má dost veškerých informací. I když jsem se u této komedie občas dobře zasmál, tak mě zas tak moc nezaujala. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (16)

Reklama

Reklama