Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem... A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia MP)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

HMTD 

všechny recenze uživatele

Scénář hrozný, od opravdu divných pasáží, přes ženský kult, až po nelogičnost kdy postavy kterou hraje Oldřich Navrátil, kolem nahlášené zraněné dívky. Herecké výkony byli děsné zejména u středně důležitých rolí, Hrachovcová by se hodí tak maximálně do sitcomů, ještě by jí snad člověk věřil ten kult, ale zbytek moc dobře nehrála. Kolikrát mi přijde, že herec zahrál špatně, ale režisér byl líný scénu zopakovat. Celkem ušla kamera zejména co se venkovních záběrů týče. ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto filmu s tím, že bude logicky ještě horší než jeho předchůdce, a tvůrci mě rozhodně nezklamali. Ve snímku se objevilo mnoho mně známých ale i úplně neznámých tváří a dost mě překvapilo, že jedinou herečkou, která se snažila podat i nějaký herecký výkon, byla Anna Čtvrtníčková. Ta mě navíc dokázala několikrát pobavit grimasami typickými pro jejího otce, na rozdíl od ní mě scénárista nerozesmál ani jednou. Dokázal mě jedině v jednom momentu přivést v úžas, ano, byla to ta chvíle s fantastickým lékařským zákrokem, po němž se dostavil pocit štěstí ze záchrany lidského života. WTF??!! No a sledovat "hereckou hvězdu", která si po celou dobu dokázala udržet výraz nadopované ovce, to byl zážitek sám o sobě. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

‎Bezprostředně po zhlédnutí filmu se mi zdá, že je o trochu povedenější než Špindl s Annou Polívkovou. Zásluhu na tom má především herecká dvojice Hana Vagnerová a Filip Blažek. Pod tíhou všech těch nevtipných trapností, které prachbídný scénář nabízí, jsem si jejich příběh směřující k romantickému vyústění nakonec docela užívala. (30%) ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už to většinou bývá s pokračováním filmů, i zde se podařilo již tak ukrutnou nestravitelnou blbost posunout na ještě vyšší level a trýznění diváka dostalo zcela nový rozměr. V některých scénách je až vidět, jak herci netuší, co si s tak tragickým scénářem a dialogy mají počít. Kdybychom z toho vystříhali veškerý balast a trapnou vatu, při které se člověk kroutí jako paragraf a je mu fyzicky špatně, snad bychom dostali krásnou desetiminutovou reklamu na lyžování v českých horách, když je tam zrovna náhodou sníh a neřádí nějaký ten vir, a byla by to i hezká podívaná. Bohužel, je tam i těch přebytečných devětadevadesát minut. Hrůzostrašná zkušenost, která mne opět vrátila na zem, když jsem po dlouhé době dal šanci českému filmu. Totální hrobeso! 5% ()

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, tak tohle nakonec vyhrává rubriku nejhorší film roku 2020. Jestli ženská na vrcholu byla splaška, tak tohle porazí i Roman pro pokročilé a Léto s getlemanem. Nic nefunguje a ničím tento pokus o film nezaujme. A Kateřina Hrachovcová (nebo jak se teď do prdele jmenuje) je vyloženě ESO v rukávu filmařů. Jak píšu, jedna se o hnus tohoto roku - mínus 10% (-10%) ()

Galerie (208)

Zajímavosti (6)

  • „Nejdřív mě nabídka na filmování kvůli zimě odradila, ale pak jsem si řekla, že nemůžu být takový srab a že se musím trochu hecnout. Taky jsem byla na horách po 15 letech,“ řekla herečka Hana Vagnerová. (SONY_)
  • Natáčení probíhalo především ve Špindlerově Mlýně a od dubna 2019 taktéž v Praze. [Zdroj: iDnes.cz] (rakovnik)

Reklama

Reklama