Reklama

Reklama

Vivárium

  • Irsko Vivarium (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vivárium je zpravidla uzavřené prostředí, určené pro chov zvířat či k jejich výzkumu. Jesse Eisenberg a Imogen Poots v artové alegorii koloběhu konzumní společnosti představují pár, který chce koupit rodinný dům. To zamilovanou dvojici zavede do zcela nové čtvrti Yonder. Velmi rychle ale pochopí, že něco nesedí; všechny budovy vypadají stejně a navíc se zdá, že kromě nich nejsou široko daleko žádní další obyvatelé. Situace se vyostří, když pár zjistí, že se ocitli uprostřed labyrintu. V bezpečí jednoho z domků vyhledá úkryt a snaží se vymyslet, jak z toho ven. V tu chvíli zazvoní zvonek a na zápraží se objeví podivný balíček… (Future Gate)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (163)

Prdly_Tatka 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně podhodnocený originální film o koloběhu konzumní společnosti. Nejvíce jsem si oblíbil malého zmrda, kterého výtečně ztvárnil Senan Jennings. On má totiž několik zvláštností. Roste rychleji než běžné děti, řve jako pavián, když se mu něco nelíbí, a když si čichnete k jeho hnědce, nic neucítíte. Tak trochu vám bude připomínat robota. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně podhodnocený originální film o koloběhu konzumní společnosti. Nejvíce jsem si oblíbil malého kluka, kterého výtečně ztvárnil Senan Jennings. On má totiž několik zvláštností. Roste rychleji než běžné děti, řve jako pavián, když se mu něco nelíbí a za žádných okolností mu nesmrdí prdel. Když se vysere a vy si čichnete k jeho hnědce, tak nic neucítíte. Tak trochu vám bude připomínat robota, ale to ať si udělá obrázek každý sám. ()

Reklama

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vivarium je mysteriozna scifi drama,ktora ma fakt netradicny a skvely namet,to treba uznat,velmi dobry vyber hercov,myslim tym Imogen Poots a Jessa Eisenberga,boli presvedcivi,tempo je sice pomalsie,no v tomto pripade je to plusom a zaver bol zaujimavy,takyto druh filmov,ktore su vynimocne napadom mam moc rad,byt v ich situacii a este s tym malym dilinkom,tak sa zabijem...:-) ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Z traileru možná Vivarium vyzní jako cool divná pecka, ale ve filmu nezjistíte o moc víc. Monotónní příběhová linie, která vás díky absenci hudby přestane po 15 minutách bavit, herci, na které jsem se sice těšil jak na Vánoce, ale jejich výkony teda nic moc a scénář, který by se dal v pohodě zmáčknout do pěkné půlhodinky. Nic víc totiž nedostanete. Jsou zde jen slabé "výkopy" k nějakému vysvětlení, ale jinak jde pouze o vymýšlení teorií, a to diváka bavit vážně nebude. Nebo alespoň mě nebavilo. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Výborná myšlienka rozvedená do zmysluplnej dejovej linky s príjemným mysterióznym nádychom, ktorá si vzala na paškál večný a úmorný kolobeh dnešného konzumného života. No a dostať také decko do výchovy.... no neviem, asi by som skolaboval aj ja. Nechápem to nízke hodnotenie. Slušný nadpriemer. 80/100 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama