Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Parta ne zrovna úspěšných broadwayských herců rozvíří poklidný život městečka v Indianě, když se zastane studentky, která chce jenom vyrazit na ples se svojí přítelkyní. (Netflix)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (84)

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

Na sobotní odpoledne úplně v pohodě, ale víc tam není. Taneční čísla a písničky ok, překvapilo mě, že hlavní čtveřice včetně Streep a Kidman nejsou jen plakátová stafáž a evidentně si to užili. Gay linka v pohodě. Jen ta stopáž je zas trochu moc a nová muzikálová klasika se nekoná. Spokojených a možná trochu neobjektivních 70%, protože mi to sedlo do nálady. ❤️🧡💛💚💙💜 ()

Mr.Dogman 

všechny recenze uživatele

Asi hodne lidi tady nechape, ze ten film se snazi byt satirou o coastalni elite a jejich vnucovani liberanich idealu do casti Ameriky, ktera je vidi jen jako progresivni blaboly. Ale ten duvod, proc si ten film zaslouzi jen dve hvezdicky, je spise diky tomu, ze James Corden je naprosta karikatura gayu a dela vice skody, nez dobra pro LGBTQ komunitu. ()

Reklama

jezurka42 

všechny recenze uživatele

I’m as gay as a bucket of wigs. A bucket of them! Je to průvod zabalen do třpytek a velké duhové vlajky. Je to pochod, za to, kdo jsme a kým chceme být. Je to odchod, od cynismu, narcisismu, nenávisti a zloby. Je to příchod něčeho nového, hřejivého, nekonečného. Tohle je život a za ten je potřeba bojovat žít. Tak pojďme tančit a zpívat, pojďme se bavit a výskat. Pojďme prožívat a žít. Oslavujme sebe a ostatní, oslavujme to, že jsem tady a teď. Doba může být jakkoli temná a děsivá, ale pokud bude tvá mysl svěží a srdce bude oplývat všemi barvami duhy, bude se zdát být vše o něco lepší. A když ještě k tomu na té cestě potkáte čtyři broadwayské hvězdy, které jsou stejně nesnesitelné jako roztomilé a vtipné, nemůžete se přeci cítit zas až tak špatně. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

První půlhodina mě opravdu dost vyděsila. Zbožňuju muzikály (v naprosté většině), Meryl samozřejmě miluju (jako většina), ale James Corden, podivná hudební čísla a plejáda divných barev ve mě moc důvěry nevzbudily. Jenomže pak se to rozjelo. Hlavní hrdinka je neskutečná sympaťačka (a navíc pěkná), herci si to užívají, a ačkoliv samozřejmě předvídatelný, děj začal být dostatečně zajímavý, nenudil, postavy byly uvěřitelné a písničky čím dál lepší (a ta ústřední, respektive ta ve filmu závěrečná) je neuvěřitelná pecka. Přiznávám, nakonec jsem se opravdu slušně bavil. Ano, možná to je delší, než by to být mohlo a ano, je tam dost trapných momentů, jenomže já si to fakt užil. Navíc jsem čekal, že to bude blbost a o to se mi tenhle film vlastně líbil víc. Zábavné, hezké, úžasně obsazené, spousta super songů. Dlouhé (dvacet minut dolů by tomu prospělo a asi by to bylo i akorát), místy trapné, mohlo to snad být i vtipnější. Ale svůj účel splnil tenhle maturiťák na výbornou. 75%. ()

Torimmer odpad!

všechny recenze uživatele

Šíleně povrchní a opět do tváře si nevidící americký vzkaz světu a sobě samé. Jo, oslavovat jejich "správně" fungující systém (a teď nemyslím jen politický, ale hlavně mentální) a zároveň ukazovat bez smyslu prstíčkem na jeden daný problém v onom systému, to by jim šlo. Ale tohle samozřejmě není problém jen Ameriky, tímhle falešným mesiášstvím trpíme všichni lidi. No, pokud se lituje a hraje na hrdiny, když jde přitom jen o trendy a politiku, vypadá to nějak takhle. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (8)

  • Barry (James Corden) v jedné scéně říká, že Dee Dee (Meryl Streep) si již tak svou pošramocenou image poškodila svým hysterickým výstupem v divadle Longacre. Právě v tomto divadle si odbyla originální broadwayská produkce muzikálu „The Prom“ svou premiéru a hrála se zde až do derniéry. (jezurka42)

Související novinky

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

Reklama

Reklama