Reklama

Reklama

Pomsta

  • USA The Protégé (více)
Trailer 1

Anna (Maggie Q), kterou jako dítě zachránil a vycvičil legendární zabiják Moody (Samuel L. Jackson), je nejtalentovanější placenou vražedkyní na světě. Když je však Moody - muž, který pro ni byl jako otec a naučil ji vše, co potřebovala vědět o důvěře a přežití - brutálně zabit, Anna přísahá pomstu. Jakmile si s ní tajemný vrah (Michael Keaton) začne hrát na kočku a myš, jejich konfrontace se stane smrtící. (HBO Europe)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (132)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Akční vypalovačka jak ze staré školy. Vzpomněl jsem si na Campbellovo Casino Royle, mělo to hodně podobný wibe. Nicméně kdo mě překvapil nejvíce byl Michael Keaton, který se nikdy do akce extra nehrnul a tady celkem solidně držel krok s Maggie Q i s klasickými hláškami Samuela L. Jacksona. Žádný extra šlágr, ale pro fanoušky starosvětské akce bez cgi jako dělané. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Ďalší ženský übermensch, tentoraz v produkcii majstra B-movies Moshe Diamanta. Holt, Jean-Claude Van Damme (spravili spolu 16 filmov) už nie je zrovna v kurze... už mu nepomôže ani druhá plastika puče a gratis dudle v tom ala Magix. Preboha, toto bolo v červených číslach...?! To sem ozaj hlasujú len Fibingerovej & Kratochvílovej DNA dcéry?! ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Herecká sestava mile překvapila. Robert Patrick jako hlava motorkářského gangu byl dokonalé překvapení. Děj filmu za to tolik neuchvátil (řekněme, že hodnocení 4 je spíš takové 3,5). Ze začátku nudné, ke konci debilní. Jako proč sexy 40ka dobrovolně trtká se 70ti letou fosílií nepochopím. Scénaristické zvěrstvo. Ani nevím proč vlastně dávám nadprůměr, když to takhle sumarizuju nahlas.  No nic. Co vše ale vynahrazuje je akce. Dokonale natočená a je jí relativně dost. To že se nešetří krví také pomáhá… ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Martin "Zorro" Campbell "Bond" ukazuje, že má stále veľkorozpočtové remeslo v malíčku, aj keď musí slúžiť strednerozpočtovému akčňáku, ktorý mu ale scenárista napísal pri všetkom tom klišé relatívne nápadito a zaujímavo. Pravdaže, netreba zabúdať, že Q je sexy, Keaton sakramentsky dobrý herec a Semjuel Lí hrá fuurt to samé, ale furt to trochu funguje. A lepšie finále by tomu ešte dosť pomohlo! ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Máte-li rádi akční snímky a hledáte-li nenáročnou záležitost, při níž si v parném letním odpoledni neutavíte mozkové závity, tohle je jasný win- win. Příběh byl nenáročný, jak se na typické béčko sluší a patří, akční scény byly slušně provedené, což bylo vzhledem k věku většiny protagonistů dost překvapivé, a celé to na mě působilo velmi svižně a dost dobře to na mě fungovalo. Maggie Q to opět slušelo a jsem velmi rád, že nejsem věřící, protože by mě některé její módní kreace doplněné oku lahodícím vlněním zřejmě dohnaly k myšlenkám, pro které bych musel k mimořádné zpovědi. Mám silné podezření, že Samuel L. Jackson už před časem zemřel a v současných snímcích ho nahrazuje kyborg, který ho sice věrně imituje, ale tým, jež ho vyrobil, zapomněl na to, že by se na něm přece jen měl projevovat věk. To ostatní, dosud živé jedince, zub času nešetřil, takže mi Robert Patrick jako drsný šéf motorkářského gangu a Michael Keaton jako neodolatelný milovník přišli poněkud směšní. Omlouvám se, ale je to tak. Maggie Q tady tak vyčnívala jako sexy sestřička v gerontologickém centru. Ale to jsem odbočil, protože za mě platí, že to v rámci žánru vůbec nebyl špatný film a ke čtvrté hvězdičce mnoho nechybělo. / Poučení dnes nebude, jelikož snímek už jedno obsahoval a já si nedovedu představit, že bych přišel s lepším, protože tohle mi mluvilo z duše: "Je vzácný dar, mít přátele, kteří ti důvěřují natolik, že ti nepomáhají, dokud je sám nepožádáš." 3*+ ()

Galerie (66)

Zajímavosti (3)

  • Na hudbě k hlavnímu traileru se podílel mimo jiné i český skladatel Tomáš Oliva. (Qaeky)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v rumunskom Bukurešti a vietnamskom Da Nang. Natáčalo sa aj v Bulharsku a Veľkej Británii. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama