Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Návrat Sabaty (1971) 

Více do komedie i přesto se to nechalo,nechyběli jak povedené přestřelky,dobré prostředí,skvělý L.V.Cleef s neobviklími zbraněmi,snímek se snaží být hodně do komedie ale nijak zvlášť mu to neuškodilo, nevadili ani šikovní dva akrobati.

plakát

Sbohem, Sabato (1970) 

O trochu slabší než jednička L.V.Cleef mi tam seděl víc,dobrodružná honička za vozem plným zlata,dost přestřelek,pravé westernové prostředí,lepší průměr.

plakát

Siréna od Mississippi (1969) 

Pro mě neobvyklí snímek z Belmondem žádná vtipná scéna,žádna bitka ,akce,humor prostě nic jen romantika a nudné pasáže na druhou stranu vodejť by tam byl nějaký humor když vás podvede sň atková podvodnice.

plakát

Válka policajtů (2024) 

Vypadalo to jako kopie italského filmu o mafii ale tady to znechutili tím že tam chalastali jak o život,což mě nijak nebavilo jestli to takhle u sousedů funguje zkorumpovaní poldové a k tomu furt v lihu tak upřímnou soustrast.

plakát

Pokrevní pouto (2013) 

Průměrná krimi o dvou bratrech jeden padouch druhý polda ,padouch vyleze z basy a začne dělat problémy nejdřív nájemná vražda pak loupež a polda se ho snaží dostat nebo zachránit ,trochu neslané nemastné chtělo to větší akci a víc drsnosti,herci nic moc.

plakát

Sabata (1969) 

Povedený western jak jinak když v hlavní roli westernoví profík L.V.Cleef ,s pistolí to umí jako málo kdo a nemluví zbytečně,přijel srovnat poměry do městečka Daugherty a ještě na tom vydělat ,hold kdo umí ten umí povedená podívaná i s usměvavými scénami.

plakát

Muž z Toronta (2022) 

Zkopírovaná a ukecaná blbost,takových filmů kde je jeden ukecaný a druhý drsňák už tu bylo a tenhle nijak nepřekvapil spíš byl nudný a místy byl ten černoch se svými hláškami trapný.

plakát

Hodný, zlý a mrtvý (2015) 

Sice docela obstojné obsazení ale to je tak vše,akce mizérie a už od začátku bylo vidět v hereckých výkonech Lundgrena a Treja že to nebude žádná hitparáda další zbytečný film.

plakát

Smůla (1972) 

Trochu slabá gangsterka bez drsnější scény ,sice tam pár scén se střelbou bylo ale jen hodně krátkých a přehlédnutelných,hodně se tam objevují scény z vězení kde se opět nic moc nedělo nezachránil to ani Belmondo jen průměrná podívaná.

plakát

Útěk do bezpečí (1955) 

Průměrná westernová podívaná s né moc   výrazným hereckým obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom už nijak zvlášť   záživná podívaná.