Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 975)

plakát

Tisícročná včela (1983) 

Tak jsem to zdolal. Uf. Asi jsem čekal něco malinko jiného, něco jako třeba byli Jasného Všichni dobří rodáci (i když ti jsou z trochu jiné doby), které by to snad svým pojetím i poněkud připomínalo, kdyby v tom nebyly ty fantasmagorický vložky. To mi tam moc nesedělo. Tohle byl do značné míry docela slušný guláš, ve kterém jsem se hlavně zpočátku poněkud ztrácel. A pak ta stopáž... méně je někdy (no dost často) více. Ale exteriéry slovenských hor byly krásné, i kamera a kostýmy povedené, to se zase musí nechat. Jo a další poznatek. Na dobu svého vzniku se tam teda docela dost šoustalo.

plakát

Labyrint lží (2008) 

.... a já zase naprosto nechápu, co mě inspirovalo k tomu, abych tohle stáhnul. Jako asi je to natočený dobře (protože Ridley Scott?), ale mně jsou tihle musulmanský čmoudi, co vypadají všici tak nějak stejně, naprosto ukradený všichni do jednoho. Ať mi nikdo neříká, že všichni ti, co tomu pálí 4 a 5 hvězdiček (protože Ridley Scott?), se v tom beze zbytku orientovali.

plakát

Tulák z širých plání (1973) 

Vzhledem k tomu, že usnout se mi u toho nepodařilo, tak jsem asi nedával pozor a něco z pointy mi uniklo, ty povětšinou zdánlivě nelogické bičovací scény asi měly nějaký hlubší smysl, jehož širší souvislosti mi zůstaly utajeny. Je mi líto, Clinte, začátek byl slušný, ale záhy tomu nějak došel dech.

plakát

Wild Wild West (1999) 

To je tak strašná pitomost, že tomu nejde dát ani ten odpad :).

plakát

Ona, jedině ona (1996) 

Trvalo to hodinu a půl, ale někde po polovině už mi to začalo připadat nekonečný.

plakát

Planeta Praha (2022) 

Na to bych se vydržel dívat i delší dobu.

plakát

Vlak hrůzy (1980) 

Jedna * za Jamie Lee, jinak asi škoda se nad takovým materiálem rozčilovat.