Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (2 596)

plakát

Lidé zapomenutí časem (1977) 

Není to nezajímavý film. Sympatické obsazení a roztomile primitivní triky jako v Cestě do pravěku. Představitel Dartha Vadera opět v masce, tentokrát popravčí. Já ho snad v "reálu" nikdy neuvidím.

plakát

Hlubina (1977) 

Robert Shaw, Eli Wallach, Nick Nolte, Jacqueline Bisset. Bezva obsazení v kvalitním i když dost zastaralém dobrodružném filmu.

plakát

Herkules v New Yorku (1970) 

Celkem zábava i když Arny je zde až příliš trapně "srandovní." Navíc celou stopáž tam drnká ten dementní řecký hudební motiv. Film je samozřejmě slabý, ale už jsem viděl i méně zábavná díla s velikým Arnoldem - například Juniora.

plakát

Yellowjackets - Qui (2023) (epizoda) 

Zatím nejslabší díl obou serií. Je to normální, vždy se nějakými umělými konstrukcemi snaží autoři seriál natáhnout...snad to nebudou dál hnojit ve zbývajících dílech.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

V závěru velice výživný akčňák. Celé je to skoro se dá říci béčkové, ale zmocnila se mne veliká nostalgie...

plakát

Krematorium (2024) (seriál) 

Nakonec jsem se rozhodl dát vyšší hodnocení. Sporý pokus o černěhumorný seriál se musí ocenit. Pobavilo například opékání klobás ve spalovací peci krematoria "charakterním hercem Národního divadla moravskoslezského" Vladimírem Polákem ale i další fóry. Lábus samozřejmě zábavný. Škoda, že ze seriálu v polovině vypadl. A musím pochválit velice příznivou stopáž jednotlivých dílů.

plakát

Bílá paní (1965) 

Naprosto bombová komedie, hned po Hoří má panenko v Čechách druhá nejlepší.

plakát

Brána k domovu (1975) (TV film) odpad!

No jo - začátek "padesátek" a pak 70 léta. Nejhorší období našeho filmu. Těch natočených hovadin! Zde ani nelze udělit jeden ušmudlaný bodík za některé oblíbené herce a defilující techniku. Protože jak tam někdo otevře hubu, tak mele takové ahistorické a zfalšované voloviny až je z toho jednomu blbě.

plakát

Pod kůží (2013) 

Po obrazové a zvukové stránce nesmírně podmanivé, krátce řečeno krásné.