Reklama

Reklama

Freddyho smrt - Poslední noční můra

  • USA Freddy's Dead: The Final Nightmare (více)
Trailer

Zkoušeli ho pohřbít! Zkoušeli ho spálit! Zkoušeli ho zahnat svěcenou vodou! Ale takové hlouposti na Freddyho neplatí. Dál si libuje ve svých krvavých orgiích. Ale je tu jeden problém - ve svém městečku už nemá koho zabíjet... Že by pověsil svůj klobouk a rukavici na hřebik? Kdepak! (Falcon Home Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (239)

lekr 

všechny recenze uživatele

Všechno má mít svůj konec ale Noční můra v Elm Street už do toho měla praštit dávno. Tak teda tady Freddy umře dost ničemnou smrtí a doufá že nás tím zaujme. Mě by teda zaujal ale to by se už neměl zase vzkřísit a nenaplňpvat nás jistotou že je po smrti když to není pravda. Freddy přežije všechno ale když sleduju ty čím dál horší a horší díly co vznikají tak si říkám že si Freddy už měl dát pokoj a zůstat navždy mrtvej protože žádné nové inovace se v žádné Noční můře nedostane. Ta pravá noční můra je hold jen jedna.... ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Svojho času patrila séria Nightmare on Elm Street k populárnym hororom a diváci si doslova žiadali ďalšie a ďalšie diely. Tvorcovia sa snažili každým dielom priniesť do série niečo nové a nedávať divákovi pod nos to isté... ako to napríklad teraz robia so sériou Saw. Ale za všetko môže spoločnosť. Ľudia, diváci si vyžiadali pokračovanie Freddyho snov a diváci sa postarali o to ako sa bude séria vyvíjať. Vychvaľovať prvý a najlepší diel už nebudem, pretože všetky superlatívy už aj tak boli povedané. Chcel som sa napísať, že keď divák nepôjde do kina, alebo si nekúpi DVD(vtedy asi VHS) tak niečo na tom bude. Niečo bude s tým filmom(to narážam na druhý diel, ktorý bol prepadák) a preto sa pri ďalšom diely objavil Wes Craven, ktorý mal na svedomí jednotku. Čo ďalší diel do nový režisér a kvalita filmov od tretieho dielu prestala kolísať a zdalo sa, že bude všetko v poriadku. Každý režisér odviedol dobrú prácu, diváci boli spokojný a všetko nasvedčovalo tomu, že tu máme zlatú žilu. Ale všetko to skončilo zlým zákopom. A malo meno Rachel Talalay. Priznám sa neviem kto dal zelenú tomuto projektu a kto dotlačil R. Talalay na režisérsku stoličku. Ak by bol Craven mŕtvy(nedaj bože) v hrobe by sa obracal asi doteraz. Ešte, že Craven žil, videl túto hrôzu a o tri roky neskôr dal Freddymu pohreb aký si zaslúži. Celá recenzia: TU ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Najskôr som si hovoril, že tento diel atmosférou poriadne zaostáva za tými predchádzajúcimi, aby som si nakoniec na jeho chuť zvykol. Ide možno o najslabší zo všetkých šiestich, ale ponúka Freddyho v civilnej polohe z flashackov, respektíve vďaka návšteve jeho mozgu a spomienok až do detstva. Tu film naberá chýbajúce plusové body a divák sa toho dozvie celkom dosť o celej mytológii. Každopádne som od dielu s názvom Freddyho smrť čakal viac, respektíve niečo odlišné. ()

Ghostface2 

všechny recenze uživatele

Rachel Talalay není zrovna moc dobrá režisérka a vůbec nepochopila pravý význam slova horor, Freddy tu sice dost hláškuje, jenže tento díl mi připadal takový nucený a nezajímavý. Tento díl nefunguje pořádně ani jako horor ani jako komedie a ani jako parodie. Z úcty k Freddymu dávám šestému dílu tři slabé hvězdičky. Kdyby tento díl nikdy nevznikl moc smutný bych asi nebyl. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe musím konstatovat, že bych tento díl zařadil hnedle za ten první. Freddy si tentokrát se svými obětmi více pohrával. Ať už se jedná o tu fraždu s naslouchátkem či o videohru. Ty scény byly dotaženy až k dokonalosti. Už úvodní velmi vtipný citát Freddyho Krugera ze začátku filmu naznačuje, kudy že se bude tento díl ubírat. Postavy docela slušné, vyjímku tvoří snad jen ta Rambo girl. Trošku to kazila ta hudba vytažená snad z nějakého pornofilmu. Hororový nádech ztratila celá série už po prvním dílu, nicméně šest dílů jsme museli čekat na ten komediální. Brát však tohle jako zakončení série nemohu, takhle blbě chcípnout si za skvělou práci Freddy nezasloužil. Přesto se nebojím dát * * *. ()

Galerie (87)

Zajímavosti (19)

  • V televizní reklamě se objeví i Johnny Depp, který hrál v i prvním dílu postavu Glena. (Karlos80)
  • Závěrečné titulky obsahují sestřih nejlepších scén z celé série Noční můry v Elm Street. (StevenW.)
  • Ve scéně, kdy Freddy (Robert Englund) praští Tracy (Lezlie Deane) do obličeje během jejich boje, tak jeho herecký představitel opravdu herečku během natáčení praštil. (JesterKruger)

Související novinky

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno