Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

aLPaC odpad!

všechny recenze uživatele

Některé "odpady" jsou za určitých okolností, situací a hvězdných konstalací vítané zpestření. Tohle je však případ filmu, který bude "odpadem" ať se na něj díváte sám, s kámošem (no nechtěj mě rozesmát), povinně s přítelkyní, střízlivý, na kaši, zhulený, na party, ve dne, večer, v létě, v zimě, usměvavý, smutný... prostě tohle bude odpad vždy. Nejsmutnější je, že za celou dobu tam není jediná věc, kvůli které byste alespoň uvažovali nad jednou hvězdou. Dialogy naprosto příšerné, že i slovo klišé je klišé, Britney "zlatá malina" nevím, jestli byla v té době tak blbá nebo to zkrátka myslela vážně. No její největší sokyně té doby Christina Aguilera rozhodně s Burlesque dopadla daleko lépe. PS. Možná Justin Long byl trochu vtipný. PPS. Je zajímavé číst některé zdejší komentáře z let 2002 - 2003. Trochu nostalgicky jsem si vzpomenul na dávného kamaráda ze základky, který v těch dobách Britney zbožňoval a dával si do pokojíku její plakáty. ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, že si zavzpomínám na dětství - barevný brýle, šílený kloboučky, ultrakrátký topy, megavysoký podpatky, všudypřítomnej pop v té nejkrystaličtější podobě a to vše skrze Britney Spears a spol. No a vlastně jsem vůbec nebyla zklamaná - všecko bylo tak nějak přesně takový, jak jsem čekala, že bude - kýčovitý a blbý. Od dialogů přes herecký výkony až po filosofující a naivně optimistický závěr. Ale tak - nostalgie je nostalgie, no a Anson Mount je zatraceně sexy. Jedna a nestydím se :D ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Britney jsem jako mladou hvězdu měl celkem rád. Líbila se mi a líbili se mi její videoklipy. Její zpěv už míň, ale to tóčo kolem ní se nedalo přehlédnout. Bohužel se z ní snažili vycucat co nejvíce a proto asi vzniknul tento film. Béčkem se to ale zrovna nazvat nedá a to ani přes to, že v něm hraje Zoe Saldana. Přešlap vedle, který mě po letech potěšil, že přidali na netflix a zase mám na 20 let pokoj ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Asi si bývalá hvězdička Mickey Mouse Clubu chtěla ještě jednou užít toho podmanivého pocitu před kamerou jenž znamená svět. Ale když už, tak proč takto? Její pošetilý klišétrip není vhodný ani pro Disneym kojeného adolescenta, všechen rozum již nabravší si o takovou zbytečnost neotřou ani zablácený gumák. Tak kdo je cílová skupinou? Hrdá maminka Britney Spears? Ovdovělý soused Zoe Saldany? Strýček z třetího kolene Taryn Manning? Osamělá prodavačka lůžkovin? Opravdu nevím! Laciné, ušmudlané,omakané jako rtěnka z pouti. Dívky si maximálně mohou gratulovat, že to neovlivnilo hudební kariéru Britney, hereckou Zoe a stravovací návyky Taryn, ale jinak radši sbalit mikrofon a honem pryč. ()

kamisu 

všechny recenze uživatele

So he may have killed someone, so what? 22%? Seriously, guys? Nevím, jestli to bylo mou nostalgií nebo alkoholem, co jsem u filmu popíjela, ale rozhodně to nebyla taková hrůza, jak tu všichni hodnotí. Podle mě mnohem lepší než filmy s dnešními Disney hvězdičkami. A hlavně je to film zaměřený na vyloženě dívčí publikum a k propagaci Britney a jejího alba, tak nechápu, proč to tu někteří hodnotí, jak kdyby se tvůrci snažili o převrat v kinematografii. Scénář sice sem tam pokulhával a děj byl trochu uspěchaný, ale zase film aspoň odsýpal a já musím říct, že jsem se nenudila ani minutu. A možná Britney není zrovna nejlepší herečka (i když ono taky na Lucy nebylo moc co hrát), ale kde chybí herecký talent Britney, tam ho doplňují herci ve vedlejších postavách v čele s Taryn Manning (expertem na role problémových holek očividně odjakživa). A za momentky typu Britney zpívající Bye Bye Bye od *NSync a ústřední trio tancující na písničku od Boomkat, si film aspoň tři hvězdy zaslouží. Plus hvězdička navíc za Taryn a soundtrack a protože haters gonna hate. Dobré komentáře: Sysel_CZ, kingik, xninjax ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Anson Maunt přijal roli Bena coby velký fanoušek Britney okamžitě. Během přípravy pak zkoušel s Robertem De Nirem, se kterým dříve spolupracoval na snímku Hodina pravdy (2002). (Dlee)
  • Film se natáčel v Santa Claritě, Los Angeles a v Malibu v Kalifornii a dále v Metairie, New Orleans a v Kenneru v Louisianě. (rafix)
  • Na party na začátku filmu hraje rocková kapela Bowling for Soup, která má smlouvu se stejným nahrávacím studiem jako Britney Spears, a často ji doprovází na koncertech. (Dlee)

Reklama

Reklama