Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lucy (Britney Spears), Kit (Zoe Saldana) a Mimi (Taryn Manning) jsou od dětství nerozlučné kamarádky. Žijí v městečku v Georgii. Čas už tak pokročil, že se mohou považovat za dospělé. Zrovna totiž udělaly maturitu. Nad krabicí, plnou dětských tajemství, kterou si kdysi zahrabaly a v níž teď, o půlnoci po maturitním večírku, objevují své dávné sny, uzraje důležité rozhodnutí. Vydají se na dobrodružnou cestu ve starém Buicku, model ´73, do Los Angeles. A jak je to s jejich cíli? Mimi je těhotná, ale chce se stát zpěvačkou a stihnout v Los Angeles konkurs. Lucy navštíví svou matku, kterou neviděla mnoho let. Kit hodlá překvapit svého snoubence; spíš se to ale povede jemu. Posádku oldsmobilu doplňuje ještě kytarista a šofér v jedné osobě Ben, na kterého na cestě čeká láska. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

tempus 

všechny recenze uživatele

Nevýhoda tohoto filmu je, že víc lidí to bere jako komedii, než jako drama. Pokud můžu si srovnat s Pusinkami, tak tenhle film má lepší obsazení, příběh, režii, méně hluchých míst (respektivě skoro žádné), střih, zvuk, míň klišé (ano, tady dávám klišé za výhodu), scénář... Objektovně bych měl dát (dost dobré) 3*, ale když je v nejhorších, nemohu nedat 5*. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Britney Spears sice nijak nemusím, ale dávat jen kvůli její přítomnosti Crossroads odpad! mi přijde hodně nefér a taky poněkud "too easy". Příběh sice není kdejaká sláva a všehovšudy je upravený tak, aby si mohla Britney zapět své tehdejší hity, ukázat bříško a nakonci "nečekaně" vyhrát pěvěckou soutěž, i když to vlastně ani původně neměla v plánu:), ale cílové publikum (puberťačky od 8-15) let to nejspíš oslovit dokáže a ve svém životě jsem viděl i dalko větší průsery. Navíc Britney tady ještě nemá 80 kilo a oholenou hlavu, takže když už na nic jiného, tak aspoň na ni se rozhodně dívat dá. ()

Reklama

imf odpad!

všechny recenze uživatele

Psychedelická rally, která má jediný cíl - umlátit k smrti všechny slušné diváky. Britney je herecké dřevo nejvyšší kategorie, ale její dvě povedené kamarádky ji trumfují o tři námořní míle. Přidejte si televizní režii, náhodně obsazeného Dana Aykroyda a hudební vložky (bože Dane, cos to udělal?) a máte film kalibru se kterým se může měřit jen Vít Olmer a jeho Waterloo po česku... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Britney jsem jako mladou hvězdu měl celkem rád. Líbila se mi a líbili se mi její videoklipy. Její zpěv už míň, ale to tóčo kolem ní se nedalo přehlédnout. Bohužel se z ní snažili vycucat co nejvíce a proto asi vzniknul tento film. Béčkem se to ale zrovna nazvat nedá a to ani přes to, že v něm hraje Zoe Saldana. Přešlap vedle, který mě po letech potěšil, že přidali na netflix a zase mám na 20 let pokoj ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkala, že si zavzpomínám na dětství - barevný brýle, šílený kloboučky, ultrakrátký topy, megavysoký podpatky, všudypřítomnej pop v té nejkrystaličtější podobě a to vše skrze Britney Spears a spol. No a vlastně jsem vůbec nebyla zklamaná - všecko bylo tak nějak přesně takový, jak jsem čekala, že bude - kýčovitý a blbý. Od dialogů přes herecký výkony až po filosofující a naivně optimistický závěr. Ale tak - nostalgie je nostalgie, no a Anson Mount je zatraceně sexy. Jedna a nestydím se :D ()

Galerie (12)

Zajímavosti (12)

  • Píseň, na kterou dívky tancují v hotelu, se jmenuje „Crazy Love“ a pochází od skupiny Boomkat, ve které působí jako hlavní zpěvačka Taryn Manning, představitelka Mimi. (Dlee)
  • Britney Spears za svůj výkon získala cenu Zlatá malina pro nejhorší herečku. Stejné ocenění si v kategorii nejhorší píseň vysloužila i skladba „I'm Not a Girl, Not Yet a Woman“, za kterou rovněž stála Spears. (Dlee)
  • Britney Spears označila jako nejtěžší část natáčení scénu, kde musela předstírat pláč. (Dlee)

Reklama

Reklama