Reklama

Reklama

Iveta

(seriál)
  • Slovensko Iveta
Trailer

VOD (1)

Série(3) / Epizody(9)

Obsahy(1)

Iveta chce být slavnou zpěvačkou. Cesta vede z dětského sboru přes pěvecké soutěže, nahrávání prvního hitu a desky až k celostátní slávě. Iveta musí přesvědčit rodiče, porotce, producenty, diváky. Tím jediným, který v ní od začátku věří, je Petr Sepéši. Její první láska. Ta, o které se říká, že musí někdy skončit... Jaká je cena splněného snu? Začátek životního příběhu Ivety Bartošové. (Voyo)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (138)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem čekal mnohem větší tragédii. Bartošovou jsem v jejich posledních letech života vnímal jako nevyrovnanou osobu s řadou problémů, jejíž osobní život se pohybuje v zajetí prapodivných a silně toxických parterů (manželů). Tvůrci naštěstí mapují život Ivety na jejím profesním startu a na samotnou zpěvačku má trojdílná série spíše rehabilitační vliv. Překvapivě působí postava Petra Sepéšiho, která zdánlivě prorokuje, že Iveta to s chlapy mít jednoduché nebude. Role Vojtěcha Vodochodského se nese v duchu zakomplexovaného spratka s ctižádostivými choutky, který se chce po nesporném talentu zpěvačky rychle vyvézt nahoru. Postavy obou interpretů nejdou příliš do hloubky, ale celkově děj funguje a scéna, kdy Ladislav Štaidl „školí“ Sepéšiho je vlastně docela dobře napsaná, ale zároveň má Samirova režie spíše naivní vyznění, které ale může reflektovat její tehdejší pohled na svět showbyznysu. Vzhledem k tragickému konci Bartošové je spíše dobře, že podobné věci vznikají – moc možností, jak restaurovat její pověst tu nebylo. ()

Timak 

všechny recenze uživatele

Zajímavý počin. Akorát chvílemi se to dost táhne a když to začíná být zajímavé, tak je konec. Určitě dobře natočená biografie, která má značné rezervy. Bohužel, Iveta není Marilyn a Petr není Fredie. Takže se jich chopil někdo jiný. Nicméně příslib zajímavějších momentů a kvality tu je, tak uvidíme, co přinese druhá série. ()

Reklama

nevermore 

všechny recenze uživatele

Jako hodně mi to oscilovalo mezi 2** a 3*** myslím, že stopáž mohla jít dolů. Zajímavý mi přišlo to nasvícení, někdy na úkor pozadí prostě svítily barevný světla :D Četl jsem, že postava Gotta koupila u lidí šílený hejty, tohle bych asi autorům odpustil, to se nějak věrohodněji dost možná nedalo. Jen celkově mě to vlastně pak už asi ani nebavilo a bylo  to delší než bylo potřeba. VIděl jsem to po dobré Volze, což Ivetě taky nepomohlo. ()

mardun 

všechny recenze uživatele

Mini seriál pln nepřesností, po tragické nehodě PS Iveta doma rozhodně neseděla a dala s Petrem Salavou skupinu Balet (hitovka Hej, pane diskžokej). Následně se sčuchla s Michalem Davidem a vznikly písně jako Konto štěstí, Radovánky, Málo mě zná a až po úspěchu s Michalem Davidem přesedlala do stáje úchyláka Štaidla kde už na ní čekal Michal Penk. Po odchodu Michala Penka ji teprve pak dostal prasák Štaidl. A další nepřesnosti, respektive bludy v seriálu je mnoho. Chápu, že jde o uměleckou svobodu, ale dělat z lidí blbce? seriál bych sestříhal do jednoho filmu, aby byl svižnější, po pravdě řečeno mě nudil. 2 hvězdičky za Aničku. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Už podle přezdívky musí být zřejmé, že Iveta Bartošová nebyla můj kůň (kobyla?), ale jako krajance z nedalekého Frenštátu pod Radhoštěm jsem jí přál úspěch. A ten se dostavil a její repertoár po tragickém odchodu Petra Sepéšiho byl přece jen pro mne stravitelnější, než sračky typu Knoflíky lásky. Právě tento krátký začátek Ivetiny kariéry sleduje ona minisérie. Nutno říci, že děj je tak řídký, že vše podstatné by se dalo vměstnat do jediného dílu. Moc by mě zajímalo, jestli Sepéši byl skutečně takový debil a Iveta taková husička nebo to byla jen fabulace. Za Hanuše (otec) a Brzobohatého (Štaidl) přidávám třetí hvězdu. 50% ()

Galerie (493)

Zajímavosti (28)

  • Premiéru druhé série si nenechal ujít ani syn zesnulé zpěvačky Artur Štaidl. Ten stejně jako v první sérii měl při schvalování scénáře hlavní slovo. (lucij68ee14)
  • V seriálu můžeme vidět tiskovou konferenci k příležitosti vydání alba „Natur“, které vyšlo v roce 1991. Je zde položena otázka týkající se odchodu sestry Ivany (Eliška Křenková) do ciziny. Ve skutečnosti se Ivana Bartošová do Švýcarska odstěhovala až o několik let později. (Olík)

Související novinky

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

HBO se stahuje z tuzemské tvorby

16.09.2022

Fúze společností Discovery a Warner Bros. a s ní související snaha razantně omezit výdaje napříč všemi subjekty měla bohužel dopad i na televizní odnož HBO. Ta byla nucena se stáhnout z mnoha… (více)

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

Minisérie Jitřní záře startuje na Voyo

10.06.2022

Rok 2022 je ve znamení originálních minisérií na Voyo. Poslední úspěch sklidil příběh Ivety Bartošové, od 10. června Voyo představí další dlouho očekáváný seriál. Minisérie Jitřní záře zobrazuje, jak… (více)

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

Nová minisérie o Ivetě Bartošové na Voyo

06.05.2022

Jaký je skutečný příběh princezny československého popu? Díky čemu v osmdesátých letech Iveta Bartošová prorazila? A jak skončila její první velká láska? Odpovědi přinese třídílná minisérie Iveta na… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno