Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (273)

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings zastal niekde na pol ceste medzi R-kovou komédiou a good feeling, romantickým filmom a po celú stopáž sa nevie rozhodnúť akým filmov by vlastne chcel byť. Na R-kovú komédiu tu je pramálo skutočne Rkového, drsnejšieho alebo sexistického humoru a posledná polhodina kedy sa film odrazu pretaví do romantického filmu, kedy postavy začnú riešiť existenčné problémy a dávať si dohromady svoj život akosi neladí s predošlým dianím a po emočnej stránke ani nijako nefunguje. Navyše celé sa to odvíja podľa úplne štandardnej scenáristickej šablóny, kde každú scénu a jej smerovovanie odhadnete vopred. Ako oddychový film na jeden večer neškodné a Jennifer Lawrence sa tu ukáže, ehm, v plnej kráse spredu, aj zozadu, takže niekomu to môže stačiť, ale ja som úprimne čakal niečo na štýl skvelých Prci, Prci, Prcičiek a dostal skôr The 40-Year-Old Virgin. CELKOVO: 5/10 ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

po poměrně solidních reakcích sem čekal trochu víc. Chápu, že to tak měla ve scénáři, ale osobně mi docela vadilo, že se Maddie zkraje chová jako pako a extrémně tlačí na pilu. Asi to mělo být vtipné, ale na mě to tak ani zdaleka nepůsobilo. Pak se sice všechno srovná a přes určitá klišé se No hard feelings dostane do snesitelné roviny, ale i tak se nemůžu zbavit dojmu, že se z toho dalo vytřískat trochu víc. Jennifer mám rád, hrát umí, ale to jakou polohu jí tady tvůrci přiřkli nezachrání ani full frontal jako bonus...60% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lawrence se vrací skrze sice viditelnější kousek, ale stále dost nízko pod standardy, které si začala budovat v Hollywoodu před deseti lety. Přesto se na tuhle místy až ujetou roli překvapivě dost hodí, svým stále velmi půvabným lookem naláká nejednoho diváka a dokáže nám, že tenhle typ komedií umí být svěží i v době, kdy už vůbec není in. Jen to samozřejmě musí obsáhnout pár naprosto stupidních momentů (ničení aut), díky nimž nemůžu jít s hodnocením výš. [viděno na HBO Max 15.2.2024] ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Okrem toho, že je Andrew Barth Feldman herec, je taktiež aj hudobník a spevák. Vie hrať na klavíri a gitare. Skladbu "Maneater" zahral vo filme on sám. (Dominik 261)
  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)

Reklama

Reklama