Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (275)

Botič 

všechny recenze uživatele

Nic ve zlém má místy hodně silný indie vibe, než punc drahé hollywoodské produkce. Není to tak třeskutě vtipná nebo hrubozrná komedie, jak jí prodává trailer. Namísto toho je to citlivě natočená coming-of-age story nejenom pro Percyho, ale taky pro Maddie. Z letošní nabídky určitě to lepší, co se vylouplo. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Chémia medzi postavami nulová. Vtipy mohli na papiery vyzerať dobre, ale v reáli ma nerozosmiali a celá tá hodnotovosť, ktorá tam ku koncu príde pôsobí smiešne. Takto nefunkčný film som už veľmi dlho nevidel. A pritom Stupnitsky spravil jednu z najvtipnejších komédií vôbec. Jediné čo poteší je nahá Jennifer Lawrence. Ale z takého námetu vytrieskať takúto prostoduchú blbosť. Au. Za mňa strata času. Fakt som mal problém to dopozerať. Ako keby sa nikto so zúčastnených ani nesnažil. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $45miliónov║ Tržby USA $50,425,720║ Tržby Celosvetovo $85,121,295▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Po malej odmlke v posledných rokoch je to celkom slušný návrat Jennifer Lawrence. Aj keď v dosť bláznivej miestami dosť uletenej komediálnej polohe. V celku je to šlahlé šablónou ale Jennifer si to vie ustáť a upútať, keď treba vie pritlačiť na pílu a neváha dokonca sa aj úplne telesne odhaliť. Trošku mi tam nesedí ten prechod tónu z komédie na takú romantickú melodrámu a do toho stále pchané tie bizar uletené komediálne nápady. Prevažne to našťastie ale berie a baví, vďaka spojeniu sveta tínedžerov a skoro dospelej bláznivky v úzkych. /65%/ ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová pohodovka se spoustou legrace od první minuty, která není prvoplánová a primitivní. Jede kupředu s vkusným soundtrackem, krásnou a "svůdnou" Jennifer a vrcholnou scénou u piana, která, přiznám se, zastihla mě na něco tak dramaturgicky vymakaného, nepřipraveného, a dala tomu o level vyšší úroveň. Pretty Woman 2, jen v trochu jiném gardu, co se toho líhnutí ze skořápky týče. Palec nahoru. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)

Reklama

Reklama