Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu příjemný film. Nepůsobí hloupě a ani neunaví nějakým klišé, přitom jsem se u mnoha dialogů zasmál a ani texty na city mě nepřišli nějak slabé nebo umělé, takže v současné kino nabídce určitě fresh bijáček, navíc Jennifer je sexy a umí hrát což je fajn kombinace, kterou oceníš zejména tehdy když je na ní postavenej film. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Rovná se zázraku narazit na americkou komedii, jež není plná šablon, předvídatelnosti, tleskání a naprosto očekávaných a stokrát provařených konců. Nic ve zlým působí jako zjevení a kraluje v něm Jennifer Lawrence, jež využívá naplno svůj komediální potenciál. Po obrovském zklamání ze Života pod vodou více než dostatečná komediální satisfakce během jednoho filmového večera. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

One woman show v podobě Jennifer Lawrence. One je hlavní a vlastně z drtivé většiny jediný důvod, proč si tuhle post-pubertální taškařici pustit. Narážky na problematický život dospělých, boháče z Hamptons, sociální sítě i gender issues jsou v pohodě, vtipu je přiměřené množství a většina je snesitelná, ale být v roli Maddie jiná herečka, obávám se, že už to nebude ani zdaleka ono. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Spoznávame mladú Maddie, ktorú postihla povedzme že, finančná kríza a potrebuje rýchlo splašiť peniaze aby jej nezobrali dom po mame. Nájde inzerát kde rodičia hľadajú partnerku svojmu synovi aby sa spoznal s dievčaťom, ešte než pôjde na vysokú. Herecké obsadenie: Prvý film kde sa mi Jennifer Lawrence zdala neskutočne sexi - asi je to tou postavou mrchy. Prevedenie: Komédia balansujúca na prahu znesiteľného humoru a trápnosti. Občas je to zdatne prestrelené a v tejto rovine to už nie je moc vtipné. Na druhej strane odhalili donaha jednu z naj sexi žien sveta podľa časopisu People a tak si film zaslúži aspoň malé bezvýznamné plus. Pocity: Vo finále som bol z príbehu viac smutný čo neviem či bol práve zámer produkcie. Pridaná hodnota: Bláznivá komédia s dobrým obsadením. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na hořkosladké ladění snímku, těšil jsem se na chytrý humor, těšil jsem se na uvolněné pojetí s příjemným soundtrackem. Dostal jsem od každého trochu. Ale ne dostatek. No Hard Feelings totiž moc neví, čím chce být. Respektovaná Jennifer Lawrence kývla na eRkovou komedii, ve které se její Maddie s prořízlou pusou dostane do svízelné situace. Kolem domu, ve kterém prožila celý život, rostou vily pracháčů, ve městě je všechno drahé a navíc přichází o auto, které ji částečně živilo. Svolí tak ke svéráznému inzerátu, kdy má před nástupem na univerzitu trochu „srovnat“ introvertního devatenáctiletého synka úzkostných rodičů. Divák si řekne, že zápletka je krapet přitažená za vlasy, ono je však přitažené sbližování a oddalování ústřední dvojice. Jejich vývoji vztahu jsem prostě úplně nevěřil. On ji do své bezpečné zóny poměrně snadno vpustí, ona zvláštně přepíná mezi svou sobeckou motivací a sbírkou traumat z minulosti a nejistot z budoucnosti. Tvůrci pak ne zrovna umně přeskakují mezi odlehčenější a vážnější polohou. Zároveň měli na papíře evidentně dost nápadů, ale velkou část vtipů nedokáže režisér Gene Stupnitsky prodat. Troufám si tvrdit, že třeba takový Cameron Crowe by látku posunul o dost výš. Přitom Lawrence si ze sebe dokáže dokonale udělat legraci (a až nečekaně hodně „ze sebe“ předvede na pláži) a jen potvrzuje, že se sakra dobře dokáže pohybovat i v přisprostlé komedii. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama