Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

BoXBe 

všechny recenze uživatele

Bezproblémová pohodovka se spoustou legrace od první minuty, která není prvoplánová a primitivní. Jede kupředu s vkusným soundtrackem, krásnou a "svůdnou" Jennifer a vrcholnou scénou u piana, která, přiznám se, zastihla mě na něco tak dramaturgicky vymakaného, nepřipraveného, a dala tomu o level vyšší úroveň. Pretty Woman 2, jen v trochu jiném gardu, co se toho líhnutí ze skořápky týče. Palec nahoru. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem na to jít do kina bohužel to dávaly jen jeden den v týdnu a zrovna ve všední kdy jsem v práci tak to padlo s odstupem času jsem za to i rád. V roce 2006 někdo natočil Lemru Línou Lemra líná (2006) byl to film o dospělém chlápkovi co žil u rodičů a ty rodiče si najaly za peníze ženskou , aby ho vylákala od nich ona se do něj, ale zamilovala tady si někdo řekl, že udělá to samé jen změní dospělého syna na 19 letého kluka co jde na vysokou a místo za peníze to dělá zde ženská za auto . Tudíž ženská co jí hrozí odebrání baráku a auta  dostane šanci vše do měsíce splatit jinak o to přijde ona hledá jak to splatit a najde inzerát kde rodiče nabízí auto za to , že jejich syna vytáhne ven a ukáže mu jak se bavit do doby než nastoupí na výšku. Bohužel všechny vtipné scény jsou v trailerech a jediná scéna co stojí za zmínku je ta na té pláži navíc zhruba v 70 minutě tomu dojde dech ten kluk to zjistí a ten film to pohřbí úplně jelikož pak to stojí na místě až do konce.  Jako komedie to selhává jako romantický je to divné, když 32 letá ženská chodí všude s 19 letým ocasem navíc vypadá jak jeho máma. Jedna hvězda za  tu scénu na pláži a druhá za Jennifer jinak tam není co chválit. 40 procent P.s. v zajímavostech se píše, že tu scénu na pláži hrála opravdu Jennifer přesto se tu najde několik blbečků co se ptá  zda tam byla opravdu ona možná by to chtělo umět číst. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to tak nevnímal, ale Jennifer Lawrence JE kočka. Tahle role ji navíc v kariéře pomůže, protože sestoupila mezi prostý lid, udělala ze sebe sexuální objekt a snaží se sbalit synáčka prachatých rodičů, aby od nich za odměnu dostala auto, které nutně potřebuje. Humor mohl být určitě i drsnější, ale pár momentů tady J.Law předvede. Samozřejmě že se z toho vyklube romantická komedie jako vyšije, ale já jich v poslední době zase tolik neviděl, takže jsem tu limonádu zvládl. Hlavně to netrvá dvě a půl hodiny a není to z dílny Netflixu. 60% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na hořkosladké ladění snímku, těšil jsem se na chytrý humor, těšil jsem se na uvolněné pojetí s příjemným soundtrackem. Dostal jsem od každého trochu. Ale ne dostatek. No Hard Feelings totiž moc neví, čím chce být. Respektovaná Jennifer Lawrence kývla na eRkovou komedii, ve které se její Maddie s prořízlou pusou dostane do svízelné situace. Kolem domu, ve kterém prožila celý život, rostou vily pracháčů, ve městě je všechno drahé a navíc přichází o auto, které ji částečně živilo. Svolí tak ke svéráznému inzerátu, kdy má před nástupem na univerzitu trochu „srovnat“ introvertního devatenáctiletého synka úzkostných rodičů. Divák si řekne, že zápletka je krapet přitažená za vlasy, ono je však přitažené sbližování a oddalování ústřední dvojice. Jejich vývoji vztahu jsem prostě úplně nevěřil. On ji do své bezpečné zóny poměrně snadno vpustí, ona zvláštně přepíná mezi svou sobeckou motivací a sbírkou traumat z minulosti a nejistot z budoucnosti. Tvůrci pak ne zrovna umně přeskakují mezi odlehčenější a vážnější polohou. Zároveň měli na papíře evidentně dost nápadů, ale velkou část vtipů nedokáže režisér Gene Stupnitsky prodat. Troufám si tvrdit, že třeba takový Cameron Crowe by látku posunul o dost výš. Přitom Lawrence si ze sebe dokáže dokonale udělat legraci (a až nečekaně hodně „ze sebe“ předvede na pláži) a jen potvrzuje, že se sakra dobře dokáže pohybovat i v přisprostlé komedii. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings zastal niekde na pol ceste medzi R-kovou komédiou a good feeling, romantickým filmom a po celú stopáž sa nevie rozhodnúť akým filmov by vlastne chcel byť. Na R-kovú komédiu tu je pramálo skutočne Rkového, drsnejšieho alebo sexistického humoru a posledná polhodina kedy sa film odrazu pretaví do romantického filmu, kedy postavy začnú riešiť existenčné problémy a dávať si dohromady svoj život akosi neladí s predošlým dianím a po emočnej stránke ani nijako nefunguje. Navyše celé sa to odvíja podľa úplne štandardnej scenáristickej šablóny, kde každú scénu a jej smerovovanie odhadnete vopred. Ako oddychový film na jeden večer neškodné a Jennifer Lawrence sa tu ukáže, ehm, v plnej kráse spredu, aj zozadu, takže niekomu to môže stačiť, ale ja som úprimne čakal niečo na štýl skvelých Prci, Prci, Prcičiek a dostal skôr The 40-Year-Old Virgin. CELKOVO: 5/10 ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Jennifer Lawrence prezradila, že sa jej v štábe mnohokrát pýtali, či si je ohľadom nahej scény istá a či určite nechce dablérku. Na to povedala: "Ani mi nenapadlo použiť dablérku. Brala som to ako zábavu." (Arsenal83)
  • Niektorí komentátori obvinili film zo sexizmu a sexualizácie mládeže. V magazíne Bust napísali: "Nájdite si chvíľku na zamyslenie sa nad tým, či by sa tento film nakrútil, ak by boli pohlavia obrátené. Viete si predstaviť, že natočíte film, v ktorom by 32-ročný muž nútil 19-ročnú ženu k sexu, ktorý nechce mať? Nikto by ten film nenakrútil. Ale keď manipuláciu robí dospelá žena, je to prezentované ako vtipné a zvláštne." (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno