Reklama

Reklama

Fallout - Season 1

(série)
Trailer 3
USA, 2024, 7 h 53 min (Minutáž: 45–74 min)

Hudba:

Ramin Djawadi
(další profese)

Epizody(8)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (44)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se extrémně! Jsem velký Fallout fanoušek, hrál jsem Fallout 3 a New Vegas a zpráva, že se chystá seriál, mě potěšila opravdu až na měsíc. A taky že ten výsledek stál fakt za to! Nejen že se seriál přesně drží herní předlohy - tzn. vaulty, různé frakce, typické Fallout předměty, zbraně a nepřátelé -, on také přidává něco víc! Máme tu totiž 3 velice sympatické ústřední postavy, z nichž je Lucy McLean nejlepší, vtipné hlášky, trefné dialogy a děj, který je velice dobře promyšlený, větvený a má potenciál na to, aby přiklepl seriálu hned několik dalších sérií (protože zájem by tu o to rozhodně byl, když se teď ta fanouškovská základna rozrostla)! Za mě tedy podtrženo sečteno naprosto famózní 1. série, která mě upoutala jak nic. Teď nezbývá než doufat, že si tvůrci udrží tuto vysoko nasazenou laťku! Vyhodnocení: Ten poslední díl!? To bylo mega drsný! ()

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když si člověk tak hraje hru a chodí po světě ve 2D grafice Fallouta 1 a Fallouta 2 a po letech někdo stvoří film, který by jako oživil mise a různé vychytávky z tohohle světa potom co spadly bomby. Nikdy nezapomenu na ty chvíle, kdy jsme to s bráchou hráli a vydávali se do světa neskutečných útrap a zvláštních úkolů a tvorů. Seriál je jako obarvení příběhu, který byl dokonalý stejně jako svět, který jsme hráli. Všechny ty detaily od víček od Nuca Coly až po energozbroj....moc díky zase to žije. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fanoušci herní předlohy budou jistě vrnět blahem, neznalci si můžou ťukat na čelo. Fallout ale rozhodně dopadl nad očekávání skvěle a je radost sledovat naprosto vymazlený postapokalyptický svět. Takhle mají vypadat peníze na plátně (teda na televizní obrazovce). Rings of Power ve srovnání s Falloutem vypadají jako divadelní produkce. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ako "nehráč" som v nevýhode, pretože som pred sebou videl "iba" mix The Last of Us, Silo, Wayward Pines a potom viacerých postapo filmov. Najviac ma seriál bavil v momentoch, kedy najviac pripomínal talianske béčka z osemdesiatok (a potom v závere pri prepojení línií), najmenej pri "vate" na cestách. Niežeby sa na nich nedialo nikdy nič dôležité či zaujímavé. Každopádne mám dojem, že toto je látka určená pre znalcov predlohy a "zvyšok" bude mať na výsledok zrejme veľmi rôznorodé názory. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Hodná, zlý a ošklivý… Fallout mód. Má to tempo, má to cynický humor, má to krvavou akci a velmi aktuální téma. Walton Goggins bezvadný v obou dvou polohách, taky má nejzajímavější roli. Ostatní se občas chovají jako pitomci, ale pro tu perfektní atmosféru jim to odpustíte. Jonah Nolan je fanda a pohlídal si každý důležitý aspekt převodu hry. Pointa je vyloženě lahůdková, přestože se dala vytušit hodně dopředu. Finále je napjaté jak struna a MacLachlan v něm neskutečně válí. I když to vypadá, že tu vládne chaos, neznamená to, že nikdo nesedí u kormidla. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (12)

  • Když se Lucy (Ella Purnell) dívá na vlajku NCR (New California Republic), zazní titulní melodie z videohry „Fallout 4“. (PavelVanekArt)
  • Scéna, ve které technik Vaultu 33 sdělí Overseerům, že se rozbil vodní čip, je odkazem na úplně první herní „Fallout“, ve kterém hledání vodního čipu bylo hlavní zápletkou. (UncleMorty)
  • Kolouch, kterého Lucy (Ella Purnell) potká u vody a následně je spolknut gulperem, je opravdový. (DavidSe)

Reklama

Reklama