Reklama

Reklama

Epizody(7)

Obsahy(1)

Dobrodružný seriál pro celou rodinu o napínavém pátrání po pachateli, který ohrožuje unikátní stádo bílých jelenů. (Česká televize)

Recenze (61)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Já jsem se musel tentokrát rozšoupnout a napálit to tam za vše. Protože tenhle seriál jsem jako dítě/puberťák miloval a nic se nezměnilo ani po letech. Já těm dětem to dobrodružství a prostředí, kde vyrůstali tak záviděl. Právě prostředí je velmi krásné a moc se mi líbilo, bílí jeleni se taky nevidí každý den, co si budeme povídat. Herci k sobě neuvěřitelně pasovali jako poklice na hrnec. A dětské výkony byly skvělé, nutno poznamenat. I děj byl zajímavý a napínavý a to přesto, že v kolem předposledního dílu už každému asi bylo jasné, kdo je pachatelem, pokud to netušil do té doby. A samozřejmě tu máme hudbu, která se mi nesmazatelně vryla do paměti. Pokud seriál hodnotím z pohledu rodinných či dětských seriálů, pak jednoznačně patří mezi ty nejlepší, které se podařilo natočit. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Seriál, který již vyčpěl a dnes spíše působí směšně. Je to dáno dobou vzniku, která byla svobodná a přitom všelijaká. Hrdinové běhají v plesnivých džínách, policejní auta jsou ještě stále žluto-bílá avšak VB nahradil nápis POLICIE.. Herecké výkony dětských herců jsou hrozné. Zaujmou tak spíše někteří jen skuteční herci, kterých se ve filmu mihlo dost... Dnes je to tak za dva parohy. * * ()

Reklama

javlapippi 

všechny recenze uživatele

Starý známy púšťač včeličiek sa zachránil pred šibenicou, v ústraní prečkal dobu socializmu a po prevrate sa dal na podnikanie v oblasti pohostinstva. Zločinne-teroristické maniere ale neopustil a úspešne kradne, podvádza, podpaľuje zvernice, otravuje vodné zdroje a krstí víno. Pri čine ho konečne po dlhých siedmych častiach prichytí a po prstoch mu klepne neohrozený malomestský príslušník verejnej polície, za hojnej pomoci detskej bandy, agilných dôchodcov, mladistvého recidivistu a správcov jelenieho stáda. K tomu im dopomáha Hapkova muzika, ktorá hrá dokonca aj na kolotočoch. Znie to dobre, ale výsledný produkt nie je najkvalitnejší. Stará herecká garda hrá tradične skvele, detskí neherci robia čo môžu, ale miestami je to fakt na preplesk, hlavne hrdzavý cirkusácky potomok je príkladne iritujúci. Naivný scenár by pri detskom seriáli zase až tak nevadil, miestami trápne vtípky a jemný fekálny humor ma tiež nepohoršuje, čo mi osobne ale chýba je ono socialistické súdruhovanie, bez ktorého to akosi nemá ten správny šmrnc. Tak aspoň tri hviezdy, aj za dobovú detskú konfekciu, v podobe strakatých bermúd a tričiek s nápismi, ktorým sme nerozumeli. ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele

No, vzhledem k tomu, že už dávno nepatřím do cílové skupiny tohoto seriálu, budu při hodnocení benevolentní a ty tři hvězdy dám. Mám sice řadu výhrad, ale v podstatě u všech si říkám, že děti to holt mohou vidět jinak. Já měl hlavní problém s rádoby komickou postavou chlapce od cirkusu, ale dětem se třeba líbí. Detektivní zápletka mi přišla průhledná, ale pro děti je to možná akorát. Navíc mi chování dětských postav místy přišlo dost nesmyslné, ale možná už jsem prostě starý a nemám z toho pojem:-) ()

brooklyn73 

všechny recenze uživatele

Je az neuveritelne kolik dobrych hercu se v tomto serialu objevilo v uplne epizodnich rolich, ktere nektere trvaly i mene nez minutu.Nerad bych nekoho z nich jmenoval, jelikoz bych zakonite musel nekoho opominout.Kazdopadne fajn podivana o detech a jejich kamaradstvi , pratelstvi a o jejich vztahu k zviratum.V roli bezcharakterniho krkovicky,lumpa hostinskeho nelze nepripomenout Oldricha Vlacha. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • Seriál se natáčel v Třeboni a Žehušicích. (M.B)
  • V seriálu se objevuje policejní Favorit, který má oranžovou kapotu a střechu, černé dveře a nápisy "policie". Jedná se o vymyšlený atyp, který v takovémto zbarvení nikdy u policie nejezdil. (Stejšn)
  • Scéna, kdy poručík Klepetka (Pavel Zedníček) a ing. Bajer (Jan Kanyza) probírají vztah svých dětí, se musela točit šestkrát, protože oba herci neustále dostávali záchvat smíchu. (cundak)

Reklama

Reklama