Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebelové se připravují na bitvu proti nemilosrdné armádě Mateřského světa a přitom mezi nimi vznikají pevná pouta a rodí se noví hrdinové i budoucí legendy. (Netflix)

Diskuze

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Cameron je ako rozprávač úúúúúúplne iná liga. Akurát hrozí, že kým sa dostane s Avatarom do finále, bude už senilný a teda to dopadne podobne, ako pri už spomínaných hovnách.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Ydrosten

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Sabrewulf

U tady těch filmů (Rebel Moon, Premetheus, Covenant, Army of the Dead) si říkáš kde se vzal důvod a peníze na pokračování, když to jsou příšerný filmy a dostanou šanci jet dál.

Vem si že tohle to končí otevřeně (nebo spíše s náběhem na pokračování) a není mi jasné co tím chtěl režisér vdivákovi zdělit. Že by mohl být 3 a 4 a 5 ..... film ? Takže něco jako Cameron, kterej už zase špekuluje že Avatar4 nebude poslední ?

na příspěvěk reagoval Ratemus, mm13

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Mě vždycky na filmech typu Dobyvatelé ztracené archy fascinovalo, jak se tam do necelých dvou hodin toho vleze strašně moc, že to z hlavy nedokážu všechno odvyprávět. Tady se sklidí obilí a chvilku bojuje a je konec filmu. Rozhodně mu s těma 4 hodinama slušně hrabe. 

na příspěvěk reagoval Ydrosten

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Ratemus

U Pána prstenů mám ty Special Platinum Edice kdy jeden film má k 5ti hodinám a nemám nikdy u sledování chuť nebo důvod přetáčet.

U Hobbita jsem ještě přivřel oko a jako jo, i ty prodloužené verze mají svoje kouzlo, hlavně teda díky režii ale u Hobbita už mám tu chuť přetočit pár pasáží. 

U Rebel Moon si nedokážu představit že bych se podíval ještě jednou na tuhle normální verzi a to má "jen" 2 hodiny, natož abych se mučil dobrovolně u rejža střihu, kterej bude cca 4 hodinový prázdný klišé peklo  ... ... U Justic League rejžastřihu to dávalo trochu smysl, kdy celej ten film byl těžce odfláknutý a idiotsky sestříhaný a nebylo jasný tak půl filmu co, proč, kdo a rejžastřih tomu dal ty chybějící části, jenže co chceš prodlužovat a vysvětlovat tady v Rebel moonovi, kdy to je hloupý příběh, my jsme zlí a proto zabíjíme  a my jsme hodní a postavíme se na odpor.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Sabrewulf

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Ratemus

Všichni: ,,It's dumb"

Snyder a jeho věrný fans: ,,So dumb, its briliant!"

Všichni: ,,No, just dumb!"

Knowho

Knowho (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Moje osobní teorie je že po Snyder Cutu Snyderovi totálně preplo a začal točit ještě větší pixoviny (Army of Dead, Rebel Moon). Podle mě se nějak psychicky pretizil a jednou si řekl: ,,panebože...to srani bylo tak dokonale pomalý...💡!"

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Knowho

Když jsem četl že z původních cca 6 hodin (na oba filmy naštěstí) by chtěl spíše 8 hodin, polil mě studený pot. Co tam proboha chce doplňovat aby jeden film měl cca 4 hodiny, když už tady ty 2 jsou prázdné mlácení slámy (doslova) a ta druhá půlka je i ve spomaleném režimu, natažených cca 5 scének. Představa že 1 a půl hodiny sleduju v rejžastřihu loupání cibule , není zrovna hezká.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Knowho

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

SeTTi

Tak některé ty prodloužené scény hobbita jsou super, třeba bitva trpaslíků Daina a Elfů před Ereborem než přišli skřeti 

na příspěvěk reagoval Ydrosten

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Ydrosten

Problém dnešní doby - kvůli vod nebo ždímání fanoušků se natahuje i to na co není materiál. Viz Hobit nebo Obi-wan, který byl z filmu natáhnut na seriál bez děje. A když to ještě dostane pod křídla režisér, který nedokáže točit krátké filmy....

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Kdyby oba díly pustil normální rychlostí, vleze se pod 2 a půl hodiny. Nechápu rozdělení na 2 části.

na příspěvěk reagoval Knowho, SeTTi

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Jarin69

Otázka je, co to bylo za lidi...to byl někdo jako woodsman určitě..úplně to vidím jak se bavili, je jedno co tam bude, něco tam napiš, hlavně když to bude točit ten Snyder 

na příspěvěk reagoval woodsman

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Po tomhle už musí zákonitě Snyder jako režisér a scénárista skončit. 

na příspěvěk reagoval Ratemus

FMDmaster

FMDmaster (hodnocení, recenze)

tak toto docela dobře posloužilo jako komedie 😁 my se skoro pořád řehtali = hlavně u cc 10min slomo práce na poli alias Kolchoz/JZD, robot-paroháč, atd atd jako tak špatný odpad už jsem dlouho neviděl. Neskutečný!

Jarin69

Jarin69 (hodnocení, recenze)

Další epická sračka. Kdyby polovinu rozpočtu za CGI dali za pořádný scénář, tak to mohl být super film.

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

No zatím jsem se dostal pouze ke zpomalenému sklízení obilí, rozdávání deček podle charakterů hrdinům, které dárkyně vůbec nezná a zpívajícímu Titusovi a je to fakt hardcore. To kdy šel Snyder tak do háje? Nebo ty předešlé filmy za něj dělal někdo jiný?

na příspěvěk reagoval Jarin69

frank1974

frank1974 (hodnocení, recenze)

OBSAH:Kora a preživší bojovníci sa pripravujú brániť Veldt, svoj nový domov, spolu s jeho ľuďmi proti Ríše. Bojovníci čelia svojej minulosti a odhaľujú svoju motiváciu skôr, ako dorazia sily Ríše, aby rozdrvili rastúcu rebéliu.

W.Dow

W.Dow (hodnocení, recenze)

Začínám si myslet, že jsem masochistka, protože naprosto netuším proč jsem se na to podívala :D Jako budu si namlouvat, že jen kvůli tomu aby něco běželo na pozadí zatímco jsem koukala do mobilu ale něco mi říká, že mám evidentně sklony k mentálnímu sebepoškozování :D

woodsman

woodsman (hodnocení, recenze)

parada lepsie ako 1 diel ta akcia bola neskutocna dobre scifi tesim sa na R verziu pasovalo by k tomu viac brutality 

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Koukám, že Snyder zase nezklamal...:-D dalo se čekat něco jiného?

Ydrosten

Ydrosten (hodnocení, recenze)

Kdyby se daly hodnotit recenze lidí, Bordeliuz by dostal 10 z 5ti. Fascinující.

Reklama

Reklama