Reklama

Reklama

Těla

(seriál)
  • Velká Británie Bodies
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Čtyři detektivové. Čtyři časové linie. Jedna oběť. Aby zachránili budoucnost, musí nejdřív vyřešit vraždu, která změnila tok dějin. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

Dave Lister 

všechny recenze uživatele

Velemistrovské dílo Bodies, se zařadilo na horní příčky mých top seriálů. Čtyři linie, čtyři časová období a čtyři vyšetřovatelé, které propojuje víc než jeden zločin.  Geniální a vyšperkovaný scénář, naprosto skvělé herecké výkony všech představitelů, nad těmi všemi Stephen Graham, Shira Haas a Amaka Okafor.  Dark po anglicku a přesto jiné. Skvělé, skvělé, skvělé!!! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Zpočátku tajemná detektivka, později sci-fi guláš po vzoru Darku. Zde naštěstí vše podstatné vysvětleno a v závěrečném díle vše příjemně zapadne, aby divák neměl pocit, že sledoval 8 hodin něco, co nedávalo smysl. Bohužel tempo zbytečně zpomalované nepodstatnými odbočkami (homosexuální linka je zde absolutně na sílu a pouze pro odškrtnutí novodobých trendů) a celá část z budoucnosti je absolutně nezajímavá. Jako celek dobrý nápad s rozporuplným zpracováním. 50% ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvělá zápletka, utahané podání s několika závěrečnými lapsy v logice fungování světa, hlavně úplný konec v taxíku nedává smysl. Chtělo to trochu zkrátit a nejít bezpečnou cestou. Moc bych si chtěl přečíst komiks (zatím u nás nevyšel) protože Si Spencerův Constantine se mi líbil hodně i díky skvělým hláškam a zajímavým zvratům. ()

Milda003 

všechny recenze uživatele

To je svět... Jako zápletka opravdu zajímavá a nutí pouštět další a další díl.. ale zase nám tam serou multi kultury a genderově neutrální myšlenky to už jako nebude film nebo serial bez píchání dvou chlapů a žen muslimek nebo minimálně tmavé pleti v hlavních rolích ? Netflixi? To je dnešní cesta ? Tudy ses vydal? ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Zase se nám snaží namluvit, že homosexualita je normální a že multikulti obyvatelé Londýna normální bohužel jsou. Ale to je jen takový povzdech nad starou dobrou Anglií minulosti. Jinak seriál, rozprostřený do čtyř časových rovin je pro diváka náročný a vyžaduje maximální soustředění. Jako vždy to vypadá jako puzzle o tisících kusech, aby se to pak pomalu začalo skládat a v závěru to aspoň z devadesáti procent pochopit. Zajímavá, v sedmém díle vygradovaná a sluníčkovým koncem trochu shozená série stála za zhlédnutí. P.S. Zajímalo by mě, kde našli tu "krásku", co hrála Iris, ta se na roli policistky fakt "hodila". ()

Galerie (54)

Zajímavosti (4)

  • The Irish Independent si všíma opakovaný výskyt motívov (ako napríklad „Vieš, že si milovaný“) a mien (ako napríklad „Harker“ a „Mannix“), podobne ako vo filme Atlas mrakov z roku 2012. (Arsenal83)
  • Seriál je natočen podle komiksu „Bodies“ z nakladatelství DC Comics, který napsal Si Spencer a ilustrovali ho Dean Ormston, Meghan Hetrick, Phil Winslade a Tula Lotay. (flyer.nick)

Reklama

Reklama