Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (401)

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Po letech jsem si to doslova užil v TV.. je to ujetý, vtipný... Řekněme i akční.. Nechci nikomu vnucovat svůj názor ani hanit názor někoho jiného, ale tohle je prostě komedie první ligy.. i když 20 let stará

plakát

Bob Marley: One Love (2024) 

Film naprosto o ničem.. Jako je tam vidět řekněme hlavní dějová linie s důležitými momenty, ale tak jako nudně zpracovaná... Nezajímavá... To támhle film o Mercurym se mi líbil asi tak 100x víc a to ho nemám rád.. Boba rád mám ale tohle se bohužel nepovedlo.

plakát

Zelenáč (2018) (seriál) 

V dnešní době, kdy zejména česká produkce plodí jednu kriminálku za druhou, v době kdy jsme už přejedený CSI Miami a New York atpd, je tohle opravdový klenot... Epizody se neopakují, mají dávku akce, komedie a ukázek policejních metod.. Jednu hvězdu ubírám za gender vyvážení.. Moc se mi nezdá, že by u LA policie byl černý homosexuál naprosto normální..

plakát

Povolení zabíjet (1989) 

Bond v pro mne neznámém kabátě. Je tam vidět, že je taky jenom člověk, který dostane klidně nakládačku.. nemá hodinky s vodotryskem a je v určitých momentech utržený ze řetězu a někoho prostě chladně zabije..

plakát

2001: Vesmírná odysea (1968) 

Příběhově celkem nuda. Co se mi ale líbilo, tak provedení a sci-fi prvky.. Samozřejmě na dnešní dobu nic nového, ale tenkrat si troufám říct absolutni špička.. Když to porovnám s naší Ikarii z roku 63, tak tohle je o kousek mladší, ale daleko vyspělejší.. Hodně to předpovědělo budoucnost..

plakát

Železný obr (1999) 

Navzdory hodnocení mi to připadalo až moc dětské.. I když jsem přihlédnul k roku vydání nenašel jsem nic moc zajímavého.. Tak trošku vykraden E.T akorad maximalizován... Navíc někomu by mohlo vadit že film je kreslený .. což mne osobně nevadí ..

plakát

Hranice nemožného (2008) (seriál) 

Při prvních dílech jsem byl trošku skeptický, že to nebude nic moc.. ale postupně se to začíná nabalovat.. samozřejmě jsou tam díly, které jsou nic neříkající, ale postupně se dostáváme k jádru věci a je to opravdu napínavé :-)..

plakát

Westworld (1973) 

Nutno přihlédnout k faktu, že je to z roku 1973, kdy nebyl ještě na světě legendarni Terminátor.. Takže vzpoura strojů byla jistě novinka.. Mne to chytlo právě až po vzpouře.. příběhy z western městečka, nebo z království mne úplně jako netankovaly... Ale celkově ta myšlenka není dle mého názoru vůbec k zahozeni

plakát

O Schmidtovi (2002) 

Možná by to nebyl špatnej film, kdyby tam hrálo více známějších herců.. Nicholson to zahrál bezvadně, ale zbytek party nějak nechápu.. kdo vybíral třeba že zrovna tahle bába bude jeho manželka? - celá tahle část než vyrazil na cestu byla za mne těžká nuda.. Pak už se na to dalo krapet dívat, ale asi bych to komedii nenazýval...