Reklama

Reklama

Vedlejší produkt

(seriál)
  • Slovensko Vedľajší produkt
Trailer

Epizody(3)

Obsahy(1)

Může být s pomocí nelegálních metod odhalený vrah stíhán? A jsme si před spravedlností skutečně všichni rovni? Hlavní postavou je detektiv Josef (Tomáš Maštalír) z ostravského oddělení vražd, který je za použití nelegálních metod při dopadení brutálního vraha potrestán každoroční rutinní prověrkou nevyřešených vražd. Díky tomu objeví případ osmnáctileté Evy. Tu před dvaceti lety někdo uškrtil v jejím bytě. Do promlčení vraždy zbývá šestnáct dnů a Josef se je rozhodne využít. Jeho touha najít vraha mu nebrání použít metody, které jsou opět na hraně zákona. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Já vůl jsem se po druhé epizodě podíval na obsazení celé mini série a protože jsem tam uviděl velice známýho herce, kterej ještě nebyl v záběru, tak mi bylo jasný, kdo bude vrahem. Nestalo se mi to poprvý, budu si na to muset dávat pozor. Jinak na naše poměry zdařílá věc, je znát, že Bebjak má už s natáčením kriminálek bohatý zkušenosti a dokázal to prodat i tady. Když pominu tu tiskovku skoro na konci, tak to bylo všechno strašně uvěřitelný. Obsazení parádní, zápletka taky. Na to, co dokáží naše TV vyprodukovat, je tohle nadprůměr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ostravu som z toho teda necítil. Hlavne u Maštalíra som teda cítil hlavne závan chýbajúcej peny na holenie, ktorá mu má dodávať hustý šmrnc, ako keby každý vyšetrovateľ, čo má gule, musel byť drevorubač. Hofmann je presne tým, čím je na obálke. Len v Maštalírovom zákryte, absolútne nevýrazný. A všetkému našťastie šéfuje hustá žena tvrďáčka, ďalšia povinná zložka. Až by som si rád pozrel reálny prieskum, koľko z tých vyšetrovateľov je v skutočnosti žien, lebo v seriáloch sa bez jednej, dvoch zásadných nikdy nezaobídeme. Od prvej k poslednej epizóde sa seriál vezie v jednej línii s občasnými pre diváka prebudivšími momentami, ale ani tá posledná časť vyvrcholenie ani uspokojivé rozuzlenie neprinesie. To, čo príde na záver je v skutočnosti naivné a nepravdepodobné, navyše také bez konca. Takže celkovo nedotiahnuté a s nechutnou pachuťou toho, že v polícii poctivosť môžeš vykonávať len protizákonne. ()

Reklama

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Mýma očima povedená kriminálka, herecké obsazení mi padlo do noty, Tomáš Maštalír a Martin Hofmann jako vyšetřovatelé skvělí, Zuza Stivínová v roli šéfové senzační (občas na kopnutí pod koleno), líbila se mi i Pavla Beretová a Johana Matoušková.. Vyšetřování případu těsně před promlčením a souběžné vyšetřování několika vražd stejnou zbraní bylo zajímavé i poutavé.. Otevřený konec mi tady v tomto případě pasoval... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ČT na nás každoročně sype jednu kriminálku za druhou, a už se to v tom člověk začíná trochu ztrácet. Tohle je Místí zločinu s Beretovou, nebo jsme u kolegů v Odznaku Vysočina s Hofmannem? Možná by bylo fajn začít spíše myslet na kvalitu, než na kvantitu. Tady to stejně nakonec táhne hlavně Maštalír, ačkoliv plakát se tváří trochu jinak. Líp by to jako celek vyniklo asi ve filmu, tady jsou ty tři části jak stylem, tak i kvalitou dost odlišné, a víc jak průměr z toho prostě neni. Plus závěr bohužel nedává moc smysl. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá minisérie, občas špatná (módní) kamera, vzhledem k začátku jsem čekal přece jen propracovanější konec a ne že z policajta udělají úplnýho blba. Asi to mělo sloužit k tomu, aby se divák dojmul a zaláteřil na nespravedlnost. Otevřené konce nesnáším, ale zde to takhle nevidím, za mě je to v pohodě. Neskutečně mě ovšem iritovala hudba, resp. to věčné vrzání. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Během filmování se před kamerou objevili také 3 skuteční policisté, 3 dozorci, 2 řidiči tramvaje, 2 reální záchranáři a 10 kaskadérů. (Česká televize)
  • „Po odvysílání třídílné, Českým lvem oceněné minisérie Spravedlnost (od r. 2017), což byla má první spolupráce s Peterem Bebjakem, jsme dlouho hledali látku, kterou bychom mohli volně navázat na téma zločinu a trestu, spravedlnosti a osobní zodpovědnosti. Podařilo se nám to až s námětem Jakuba Režného a kriminalisty Aleše Preise,“ uvedla Kateřina Ondrejková, kreativní producentka. (SONY_)
  • V minisérii Vedlejší produkt vystupuje celkem 43 postav. (Česká televize)

Reklama

Reklama