Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh hazardního hráče (Matt Damon), který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem. Příběh studenta práv, který svou nechuť zařadit se do "normální" společnosti kompenzuje geniálním talentem. Mike má totiž neobyčejné kombinační schopnosti a dovede uhodnout, jaké karty mají v ruce jeho partneři v pokeru. Na rozdíl od většiny profesionálních hráčů se ale Mike snaží nepodvádět a v tom se rozchází se svým komplicem, utápějícím se v dluzích (Edward Norton). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (297)

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Poněkud mdlé, Worm s Mikem si divákovu dávku napětí patrně ukradli pro sebe, vztahová linka (že příběh hazardního hráče, který je postaven před osudovou volbu mezi láskou a hazardem) úděsná, stejně jako Damonův ženský protějšek. Zaujal Norton, jako nepoučitelné pako, na které lze ukázkově použít spojení odsáď pocáď, a to ještě v případě, že mu dlužíte laskavost, a snad ještě Turturrův mentor a Malkovichův štěk v ruském akcentu. Nu, i já byla stylová a udržela jsem po celou stopáž jeden výraz - poker face... ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jednoho dne se Matt Damon probudil a usoudil, že by mohl, než se stane Bournem, ztvárnit někoho, koho nebudou chtít ve filmu všichni zabít a diváci upřímně a důvodně nenávidět. Neb je to zlatý americký chlapec, měl víc štěstí než rozumu (skutečně žádný problém) a osud mu přihrál dobrý film a jako parťáka Edwarda Nortona (ach). Pořád nemám ráda Matta Damona, ale v tomhle filmu jsem mu přála, aby vyhrál a ne, aby zemřel smrtí krutou a strašlivou. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nejsem velký fanoušek pokeru, ale díky dvojici Matt Damon a Edward Norton je film podán zábavně a ve finále jsem překvapivě napětím ani nedýchal. Solidní klasika a dost možná nejlepší film na dané téma. Příběh****, Akce>Ne, Humor>Ne, Násilí**, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál****, Atmosféra****, Napětí****. 8/10. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Hráčský film Mattem Damonem a Edwardem Nortonem. Přesto, že se o poker moc nezajímám, jsem si film stejně užil. Matt hraje kluka, který se v pokeru ošklivě spálil, a proto se od něj i díky své přítelkyni drží dál. Edward hraje jeho přítele z dětství, který je věčný průserář a právě ho pustili z vězení. Namočí Matta zpátky do pokeru a tím začnou problémy. Někdy se jim daří a někdy zase ne. Dluhy stoupají a lichvářům dochází nervy. Vše rozhodne až závěrečná hra. John Malkovich tu má menší roli. "Můžu tě porážet klidně celou noc." ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zahrál bych si. Teda kdybych uměl hrát. :) Damon, Norton, Turturo, Malkovitch, nádherná Famke Janssen. Ti všichni hrají přímo hypnoticky a já sám sebe pozoroval jak padám do světa králů, královen, kluků a vysokých sázek. Navíc konec nepatří mezi klasické konce "s ponaučením", i když... svým způsobem patří. A víte co? Nechám to na vás. Když během první půl hodiny u stolu nerozeznáš blba, pak jsi blb ty. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Červ (Edward Norton) měl ve filmu kouřit, ale jeho představitel je velký odpůrce kouření, takže se scénář upravil. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v autentických newyorských klubech, v Taj Mahal Casino v Atlantic City, v Siwanoy Country Clubu v Bronxville a v Newarku. (Tygrys)
  • V úvode filmu cituje Mike McDermott (Matt Damon) slová Doyle Brunsona: "Texas bez limitu je Cadillac pokru", ktoré použil vo svojej knihe zvanej "Super System". Neskôr cituje: "V Texase bez limitu je hlavné prinútiť hráča vsadiť všetko", čo je tiež zo spomínanej knihy. (tarponko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno