Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Dale 

všechny recenze uživatele

Veľmi sa nevyznám v klonovaní, ale to, čo si vymyslel scenárista v tomto filme sa mi zdalo byť postavené na hlavu. Neviem, čo by na to potom hovorili ľudia, ktorí sa v tom vyznajú. No ale keď si odmyslíme ten blbý príbeh, nebolo to až také zlé. Ringo Lam vie točiť akčné filmy a tu to dokazuje. Film má svižné tempo, o ktoré sa stará pohyblivá kamera a rýchly strih. A dokonca tu Van Damme konečne aj niečo zahral. Ten dementný klon mu išiel až príliš dobre, takže neviem či to hral, alebo bol len sám sebou. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodný Van Damme proti zlému Van Dammovi. Od jisté doby nestačí Jean Claudovi hrát jen jednu roli ve filmu, ale musí mít nejméně dvě. I když zrovna v Replikantovi se mu to docela podařili -- Hodný Van Damme je tak hodný, až z toho bolí u srdce jak se tváří (ano opravdu, tváří) - a zlý Van Damme je zase tak zlý, že mu není rovno :) Ale teď vážně, scény, kde "replikant" trénuje cviky dle videa, a na to kolik Jean Claudovi je, jsou obdivuhodné. Jen by si zasloužil lepší scénáře... ()

Reklama

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Konec! Basta! Finito! O co tady jde? Kdo to platí Ringo Lama, aby takto zesměšňoval ubohého Van Damma? Na tomto se nedá pochválit ani neshodit vůbec nic! Scénář: takto vycucané, překroucené, nelogické bláboly prostě nemůže nikdo strávit. Režie - neexistuje, možná naštěstí. Herecké výkony - za Van Damma tentokrát hraje skutečně jenom jeho boule. O moc hlouběji se klesnout nedá. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ďalší z celej rady Van Dammových prepadákov. Van Damme v tomto filme (na rozdiel od predchádzajúcich) dvojrolu totálne nezvláda a hlavný hrdina je doslova trápny. Van Damovi to o jedno percento viac "seklo" v úlohe záporáka. Inak ide o akčnú blbosť, maskujúcu sa hábitom sci-fi. Akčné sci-fi? ..Zase toľko akcie tam nie je, a ak by tam nejaká aj bola, odbočili autori od osy príbehu. Nie, že by to vadilo, naopak to dosť nudný dej oživilo. Ale celkovo som sa dosť nudil a občas robil niečo iné. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Guy Zerafa : 1. "Taking Charge" - Performed by Image Cathedral ,2. "Run" - Performed by Shine ,3. "Absorb" - Performed by Station Victoria ,4. "Rock-A-Bye-Baby" - Performed by Daniel Seguin ,5. "Country City Slicker" - Performed by Smak Dabb ,6. "Kyrie" - Performed by Laurel MacDonald ,7. "Take A Look" - Performed by Infinite ,8. "Sunset Beach" - Performed by Winter ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama