Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Že filmy s JCD (psané na míru JCD) nikdy moc filmařiny ani inteligence nepobraly je dávno známo. Leč tohle je opravdu perla. Ovšem ne perlorodkou stvořená, ale hovniválem skoulená. Debilní story s všeobecně otřesnými artistickými úkony. S naprosto stupidním nováckým čí jakým dabingem (zvláště to hekání a hýkání v bicích scénách je tedy síla). Film určený (DNA neDNA, GENY deGENY) snad duševně narušeným lidem... ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Film je nemalým dôkazom, ako zle Vám môže prísť od žalúdka, ak sa scenárista a režisér rozhodnú do boja proti nie tak dobre vykreslenému zločincovi povolať malé decko, ktoré stvárňuje kopa svalov dospelého a nechutného Van Dammea. To, čo sa prvých 5 minút začne ako svižný thriller s trochou brutality, sa neskôr premení v policajta v škôlke, kde útrpnou nudou a absolútnou absenciou citu s logikou zíva vzťah Rooker – JCVD. Celý ten projekt na chytenie vraha je smiešne trápny, kde sa človek uhryzie nudou je čakaním na záverečné finále, ktoré je tak dlhé, že prestane baviť. Replikant je odbočkou od zdravého úmyslu natočiť poctivé vyšetrovanie, s kopou antihereckej mimózy a prazvláštnym tempom. A nieže pri filme niekto vystriekol !! (videné 28.01.2020, DajTo archív) ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem měl tu možnost vidět po x letech Replikanta a upřímně se stydím, za moji jednu hvězdu, která tu dlouho svítila. Nevím jestli to je tím, že nám hoši ze staré školy tak rychle stárnou a dnes už je nevidíme až v takové formě jako tenkrát, ale starých filmů Van Damma je třeba si vážit a opravdu je zdejší číslo zalitý v černý barvě krapet k smíchu. Replikant si na nic nehraje, je to hodně svižný béčko se supr fightama (mimochodem souboje JCVD vs JCVD jsou fakt parádní), ale taky s parádním výkonem Míši Rookera. Nemluvě o tom, že "the Torch" je jeden z nejdrsnějších a nejzákeřnějších záporných hovad, co se v akčních filmech "Oldschoolu" vyskytlo! 60% ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bohužel jeden z mnoha špatných filmů od Van Damma. Katastrofální dialogy, neohromující a nelogický příběh, režie je taky špatná a je zde předvídatelnost a nenapínavost. Nejvíc mě rvalo oči, jak se Van Damme tam nechal ponižovat, vůbec to nesedělo a působilo to komicky. I když Van Dammeho mám rád, tak tenhle film si nezaslouží víc jak jednu hvězdičku… ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Banda tatarů tady - i když, co lze očekávat. Pro mě je Replikant přinejmenším zábavný film. Dějově je to taková napůl slátanina - vytvořit klon pro dopadení skoro až nepřemožitelného zločince? No... Dobrá. Samotný záporák má dokonce i nějaký ten motiv. Vždycky mě hlavně pobaví zasazení akčních scén, které je občas tak absurdní, až se člověk zasměje. Mám zkrátka tenhle film rád. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama