Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Film je nemalým dôkazom, ako zle Vám môže prísť od žalúdka, ak sa scenárista a režisér rozhodnú do boja proti nie tak dobre vykreslenému zločincovi povolať malé decko, ktoré stvárňuje kopa svalov dospelého a nechutného Van Dammea. To, čo sa prvých 5 minút začne ako svižný thriller s trochou brutality, sa neskôr premení v policajta v škôlke, kde útrpnou nudou a absolútnou absenciou citu s logikou zíva vzťah Rooker – JCVD. Celý ten projekt na chytenie vraha je smiešne trápny, kde sa človek uhryzie nudou je čakaním na záverečné finále, ktoré je tak dlhé, že prestane baviť. Replikant je odbočkou od zdravého úmyslu natočiť poctivé vyšetrovanie, s kopou antihereckej mimózy a prazvláštnym tempom. A nieže pri filme niekto vystriekol !! (videné 28.01.2020, DajTo archív) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Většina zdejšího osazenstva je na snímek zbytečně přísná. Ringo Lam sice nemá oscarové ambice, ale oproti břídilům, kteří neumějí vytvořit jiný než epileptický bordel hlavně v Seagalovkách, je tohle vlastně docela příjemná paráda. Jean-Claudea naklonují a tak potřetí v kariéře běhá po ulicích dvakrát. Prakticky vždy mě přišlo, že když začínal tušit že neví v kariéře kudy kam, tak se vytasí s dvojčetem. Určitě má na svědomí podstatně větší tragédie než Replikanta. Leccos odpustím a dávám 40% ()

Reklama

helloween93 odpad!

všechny recenze uživatele

Je to sranda vidět Van Damma v roli retardovaného genetického klona. To je na tomhle filmu asi to nejzajímavější. Zbytek už je céčkovina se scénáristickým hovnem. Jean Clauda mám rád, ale tohle je moc. Díky tomu přihlouplému konci uvažuju i o odpadu, ale nechám to na té jedné hvězdě. // Po roce měním na odpad. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Guy Zerafa : 1. "Taking Charge" - Performed by Image Cathedral ,2. "Run" - Performed by Shine ,3. "Absorb" - Performed by Station Victoria ,4. "Rock-A-Bye-Baby" - Performed by Daniel Seguin ,5. "Country City Slicker" - Performed by Smak Dabb ,6. "Kyrie" - Performed by Laurel MacDonald ,7. "Take A Look" - Performed by Infinite ,8. "Sunset Beach" - Performed by Winter ()

kacmi 

všechny recenze uživatele

Réžiu má Ringo Lam, a mohla to byť aspoň slušná hongkongská akcia (koniec koncov, s Van dammom natočil aj Maximálne riziko, čo je podľa mňa jeden z jeho najlepších filmov). Nie je. Čo je horšie, akcie je pramálo ak tam je, je nezáživná. To zrnko invencie, čo som tam zazrel, na celý film rozhodne nestačí. A čo je úplne najhoršie, scenár núti Jeana Clauda HRAŤ. A on sa snaží, čo mu sily stačia, ale na toto jednoducho nemá. Čo zostáva, je len obyčajné béčko, na ktoré zabudnete skôr, než sa kazeta vo vašom videu pretočí späť. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama