Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Město Seattle je ohromeno sérií vražd, ale pachatel stále uniká. Detektiv Jake Riley se snaží případ vyřešit, ale neúspěch ho znechucuje a chce odejít od policie. Jednoho dne nečekaně odhalí šokující tajemství - vrahem je jistý Garrotte, se kterým má konflikt z minulosti, a ten se chce pomstít tak, že zabije jeho matku. Jake požádá o pomoc tajnou vládní organizaci, která ze vzorků DNA vraha vyklonuje Garrottova geneticky dokonalého dvojníka - replikanta. Jake chce proniknout do mysli vraha a i když je replikant zatím mentálně na úrovni dítěte, fyzicky je plně vyvinutý a nebezpečný, protože s DNA vraha může zlo kdykoliv vybouchnout. V závodě s časem a vyvíjejícím se replikantem musí Jake zneškodnit zabijáka dříve, než bude pozdě - jinak může čelit dvojité hrozbě! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (159)

Sairina 

všechny recenze uživatele

Mužský film. Chybí tomu příběh, hlavní hrdina je skvělí bojovník bez mozku a konec je vítězství dobra nad zlem a "krásná bratrská láska". Jediný důvod proč tomuhle filmu dávám jednu * je proto,že Jean-Claude Van Damme v roli replikanta vypadal jak štěňátko (musíte ho naučit na nočník, sedět, jíst, mluvit...). ()

otík 

všechny recenze uživatele

Chcete-li dostat Jean-Clauda vraha, vyrobte jeho genetické dvojče, chovejte se k němu jako k otrokovi a nejhoršímu zvířeti, přičemž z něho vypěstujete svého hlídacího psa, který vás věrně chrání před svým psychopatickým vzorem. Ringo Lam má zvláštní zálibu nechat Van Damma hrát dvojčata. V Maximálním riziku nechal jedno hned na začátku raději zemřít, ovšem zde oba Van Dammové hrají pospolu a také proti sobě bojují (obdobně jako v podařeném Dvojitém zásahu). Bojové scény sice nejsou nikterak špatné, Van Damme ukazuje, že stále na to má, šplhá jako opice, skáče, rotuje, dělá roznožky, ovšem celkové vyznění filmu je, že je to hloupost a naprostá zbytečnost. Škoda, Michael Rooker si určitě zasloužil lepší film. Hudba: Alex Khaskin & Guy Zerafa ()

Reklama

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Van Damovi to seklo v roli záporáka. Jinak jde o akční blbinku, maskující se hávem sci-fi. No, akční, zase tolik akce tam není, a aby tam nějaká byla, uhnuli autoři od osy příběhu. Ne, že by to vadilo, naopak to dosti nudný děj oživilo. Ale celkově jsem se dosti nudil a občas dělal něco jiného. 20130811 nest. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Zápletka "Replikanta" je více než úsměvná; seděla by mi spíše na osmdesátky (možná i na první polovinu devadesátek), ale na rok 2001? Ee, wrong way. Je to blbé, je to zdlouhavé i mizerně odehrané, svým zvráceným způsobem mě to ale celkem "bavilo". Určitě bych našla i horší JCVD film(y), takže za mě (slabší) průměr. A ty dlouhé vlasy taky palec hore.;-) 2,5*. ()

Ajinka126 odpad!

všechny recenze uživatele

Ano, ano.. už od první minuty nevíte, zda se Vám to jen nezdá. Opravdu v tom hraje příšerný a toporný Jean, kterého uznávám za to, že je oblíbeným chlapeckým akčním hrdinou, to je ale vše. Z herectví se za ta léta nic nenaučil. Nevydržela jsem to dokonce, raději jsem přes hlasité protesty vypla tv. Je to skutečně hodno vysílání na Tv Nova. Oni totiž snad ani nemají ambice pro změnu dát do programu kvalitní film. Nedoporučuji ani svému nepříteli. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama