Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

tommy187 

všechny recenze uživatele

NCIS je geniálny seriál, ktorému ale niečo chýba. Niečo čo by mal mať každý seriál, ktorý chce mať hodnotenie *****. Chýbalo tu trošku srdca, trošku viac ľudskosti. Nikdy som nespochybňoval kvality seriálu Gibbsoma a jeho tímu, ale nikdy ma nezaujal až tak aby ma prinútil pozerať každý jeden diel. Keď sa nudím pustím si ho, ale to mi stačí. Hoci som vystihol mnoho negatív, ale svojím spôsobom je aj veľmi zaujímavý a jeden z najlepších akčných a dramatických seriálov sveta. Myslím, že stačí ;). ()

Pidzey 

všechny recenze uživatele

NCIS je nejlepší vyšetřovacíšpionážní seriál jaký jsem viděl. I když se samotné vyšetřování nějak moc neliší od jiných podobných seriálů,je přeci jen nadupanější a napínavější než kdekoliv jinde a hlavně má něco co jiné vyšetřovanky nemaj. Totiš partu skvělých postav v čele s výborným Markem Harmonem ve své nejlepší roli. NCIS mě vždycky baví, ale nebaví mě zas tak kvůli vyšetřování. Baví mě kvůli vzájemnému kočkování mezi parťáky, slovní přestřelky Zivi s Tonym , Tonyho hlášky , bavím mě roztomilá Eby a Gibsovo pohlavkování a „supermanství“ a další malé či velké chuťovky které tento seriál nabízí. Kriminálky z vegas, nového yorku či miani se můžou jít vyprdět, tohle je král. ()

Reklama

GILLWANDER 

všechny recenze uživatele

Po škole hneď ako som došiel domov som zapol TV a práve tento seriál tam pravidelne chodieval. Ako výplň medzi nudným čakaním na obed som si skrátil tú dlhú chvíľu tým, že ho budem sledovať. Zábava to zrovna nebola, no ako som už spomínal, keď sa nudíte pozriete si hocičo. Takže, kvôli vyplní medzi čakaním na "lepšie" dávam priemerné hodnotenie...65% ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vydržet celý díl se asi někdy dá, jen by to člověka muselo bavit. Je to založené na nějakých zvláštnostech, které mi ale nepřijdou zajímavé nebo rozumné. Ani herecké onsazení není kdo ví jaké. Prostě při návštěvě to po očku můžu kousek sledovat, ale celý díl to být nemusí. Stejně to snad nikdy nemá žádnou kloudnou pointu, která by někoho zajímala. Jakoby se to muselo na konci jen nějak uzavřít. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (528)

  • Při natáčení používal Mark Harmon (Gibbs) jako šatnu přívěs Airstream z roku 1972, který sám zrekonstruoval. Přívěs měl červenobílou kostkovanou podlahu a osmistopý přehrávač. (Katka189)
  • Na konci předchozí epizody Schůzka (2017) sami tvůrci nevěděli, co vymyslí pro tuto epizodu, a tak měsíc před natáčením epizody hercům Seanovi Murraymu (Timothy McGee) a Marku Harmonovi (Leroy Jethro Gibbs) zavolali z produkce: „Neholte se. Máme nápad. Myslíme si, že víme, co uděláme. Neholte se.“ (Katka189)

Související novinky

Reklama

Reklama