Reklama

Reklama

Námořní vyšetřovací služba

(seriál)
  • USA NCIS: Naval Criminal Investigative Service (více)
Trailer
Akční / Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2003–2024), 336 h 43 min (Minutáž: 40–87 min)

Hrají:

Sean Murray, Mark Harmon, David McCallum, Brian Dietzen, Pauley Perrette, Rocky Carroll, Michael Weatherly, Cote de Pablo, Emily Wickersham (více)
(další profese)

Série(21) / Epizody(466)

Obsahy(1)

Tým zvláštních agentů, kteří operují mimo vojenské velení, musí vyšetřit každý zločin, který má něco společného s námořními silami, bez ohledu na to, jakou hodnost mají podezřelí. Vede je zvláštní agent Leroy Jethro Gibbs, který vedle racionálních úvah vždy dá i na své instinkty... (TV Prima)

Videa (254)

Trailer

Recenze (314)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál nemám rád. Je jen další z mnoha a není na něm nic výjimečného, až na to, že tam běhá jedna extravagantní osoba. Neustále vkládané hlášky mi navozuj pocit, že si scénárista sepsal seznam hlášek (většinou spíš vzpomínal, než vymýšlel nové) a ty poslepoval včerejším dílem komisaře Rexe... Všechny postavy sou neuvěřitelně černobílé a vždycky je jasný předem, jak se zachovají. Šablonovitost je tu až nesnesitelná. ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Tomuhle seroši nevěřím vůbec nic - a kdyby měly seriály oči a mezi nima nos, NCIS bych nevěřila ani ten. (A to jsem na tom jinak s "willing suspension of disbelief" velmi dobře.) Kámen úrazu tkví především v postavách - jejichž charakteristiky, hlášky a interakce mi připomínají blbě napsanou fanfiction. ()

Reklama

Fifipek 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale prostě nemá rád postavy tohohle seriálu. Agent Gibs je namachrovenej,arogantní jouda,kterej si všechno dělá po svém,neuznává autority a vůbec si dělá co chce,včetně pohlavkování svých podřízených a neustálého podrývání autority nadřízené ředitelky,se kterou spal! Agent Dinoso je sebestředný narcisistní týpek co by obtáhnul všechno co neuteče na strom a když tam přijde agenta Mossadu Davidova,která má z nějakého mě neznámého důvodu pravomoce vyslýchat a střílet po amerických příslušnících na jejich území,tak to už je vážně moc. Jinak příběhy docela zajímavé,ale jak jsem říkal,nemám rád hlavní postavy! ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

Oproti CSI je tu mnohem lepší vyšetřování a zápletky - žádný nereálný a haluzový styl a žádné nekonečné natahování stejnými případy. Je to pro mě velice příjemná oddechovka, u které se nenudím, a zároveň je vtipná (např. by se dala napsat kniha o Tonyho jménech pro McGeeho...). Jinak poslední série (cca 8. -9. serie) se mi zamlouvají čím dál víc, je to opravdu pohodová podívaná. ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si doslovo zamiloval a dostal som sa k nemu úplnou náhodou. Po tom čo v TV bežali reklamy, že tá má byt niečo ako starší JAG nejavil som o tento seriíl záujem a raz večer ked som sa nudil som prepísal a zaujalo ma. Škoda, že som vynechal neuveritelné 2 série. Od vtedy to sledujem a miuljem ho. Mám rád ked je v seriálny akcia a humor a ešte k tomu sympatické postavi. No proste za plný počet 5* ()

Galerie (3 453)

Zajímavosti (532)

  • Gibbsův nůž je Kershaw zero tolerance ZT0350. (Karlosik_4)

Související novinky

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno