Reklama

Reklama

Prvotřídní, krutě šokující, akční film, který s vámi otřese jako nic předtím. Zbraň, která zabila zkorumpovaného policistu se omylem stane nástrojem pomsty v rukou dvou desetiletých kluků. Otec jednoho z nich, malá gangsterská ryba Joey Gazelle (Paul Walker), se náhle ocitá v dosahu ruské mafie, která za každou cenu chce dopadnout a zlikvidovat toho, kdo připravil o život jednoho z jejich významných členů (Karel Roden). Začíná kolotoč omylů, podrazů a především velkých problémů. Pro Joeyho to bude hodně krušná noc a jestli nenajde tu zbraň včas, mohla by být i jeho poslední. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Wayne Kramer .. ŠÍLENÁ vizuální lahůdka. Děti, děvky, gangsteři, zkorumpovaní fízlové, negři, pedofilové .. ve scénáristickém mixéru to hezky čvachtá, ingredience se propojují a chuť výsledného produktu je neobyčejně povznášející. Paul Walker se svým výkonem po několika šlápnutích mimo hlásí o extratřídu a jeho sekundanti na tom nejsou o nic hůře. Silně sugestivní jízda je na počátku odpálená tak, že míří až na metu nejvyšší, bohužel mírný protivítr a to hlavně v hokejové aréně a opakovaně v samotném rozuzlení děje celek přibrzdí a zastaví na konečných, zcela zasloužených 85%. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Najprv si tento prekvapivý film odo mňa zaslúži ospravedlnenie zato, že som nad ním ohrňoval nos. Nedivte sa mi, lebo keď som videl na obale meno P.Walker, ktorého nemusím, prešla ma chuť. Ale tá sa vrátila neskôr, keď som dostal chuť na K.Rodena a CH.Palminteriho a čital pochvalné recenzie. Roden ako J.Wayne je fantastický a scéna s podivným milučkým párom je za posledné roky to najoriginálnejšie čo som videl. Velmi kvalitná scéna. Nehovoriac o tom, že je to miestami pekne drsný krvák. Mám rád takéto prekvapenia!Normálne za 4,ale na to ako ma to prekvapilo musím dať 5...90%. ()

Reklama

brit84 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je neuvěřitelná pakárna. Ještě nikde jsem neviděl tolik drsňáků pohromadě. Od malých děcek, přes všechny ženský a samozřejmě úplně všichni chlapi se chovají jako naprostí suveréni, kterým slovo strach nic neříká. Je přece tak normální a přirozený, když vám někdo do obličeje míří bouchačkou nebo když máte někoho zabít. Tenhle film od odpadu zachránil jen Roden, kterej byl fakt nechutnej a doufám, že tak mistrně to zahrál podle scénáře. Tenhle film si hrdě vystavím mezi největší sračky co jsem viděl. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Presne toto som chcel a potreboval! Vynikajúca, takmer komiksová kamera robí film oveľa atraktívnejším. Po dlhej kur*vskej dobe, konečne kur*vsky poriadny nárez, navyše so sympatickým Paulom Walkerom, od ktorého by som toto vôbec nečakal a verím, že nemohli ani vybrať nikoho správnejšieho. Všetko parádne zamotané, ku koncu ešte viac až nebudete chcieť, aby to skončilo. Roden bol tiež god damned cool a človek by ani nepovedal, že zo začiatku sa to takto rozbehne. Aspoň podľa načrtnutého príbehu určite nie. 100%. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jsem od tohohle filmu čekal víc. Přeci jen hodnocení nad 80% už je něco neuvěřitelnýho a navíc když jsem si přečet, že Kramer natočil jednu z nejoriginálnějších gangsterek poslední doby, čekáte přeci jen něco -výjimečného-. Paul Walker si po x letech dokázal vybrat pořádnou roli a Karel Roden byť v další roli zápornýho rusáka je taky dokonalej. Pro tu čtvrtou hvězdičku si film došoural za nejgeniálnější závěrečné titulky co jsem kdy viděl. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (20)

  • Většina krvavých efektů byla dodělána digitálně. Jediná mechanická metoda (vybuchující pytlíky s umělou krví přidělané na těle) ve filmu byla použita v závěru na hokejovém hřišti. (Othello)
  • Na začátku filmu ve scéně s přepadením jsou všichni vyzváni, aby odhodili své zbraně pod postel, a to včetně hlavní postavy. V další scéně ji však Joey Gazelle (Paul Walker) opět drží v ruce. (Ignus.cz)

Související novinky

Stallone a kulka v hlavě?

Stallone a kulka v hlavě?

08.02.2011

Pravda, na té kombinaci není nic nového. Tentokrát by to ale bylo doslova – Sly totiž zvažuje účinkování v akčním thrilleru Headshot, který natočí tvůrce Zběsilého útěku Wayne Kramer podle scénáře… (více)

Bruce Willis stále v akci

Bruce Willis stále v akci

03.06.2010

Jako Mr. Church zahostuje v The Expendables, ale v okamžiku, kdy si budeme jeho cameo vychutnávat, Bruce už bude natáčet další akční řežbu. V srpnu totiž odstartuje natáčení adaptace počítačové hry… (více)

Reklama

Reklama