Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(65)

Obsahy(1)

Seriál Daria je velice výstižné ztvárnění stupidity většiny žáků v amerických středních školách. Hlavní hrdinkou je introvertní intelektuálka Daria Morgendorfferová, která sice není oblíbená mezi svými spolužáky, avšak diváka spolehlivě rozesměje její suchý humor plný sarkasmu a ironie. (laserr)

Diskuze

MCZ

MCZ (hodnocení, recenze)

seithas: takže anglické ke stažení budou? A kde tedy? Jinak na titulkách mi to pod Tvým nickem nic nenachází (a pod heslem Daria toho taky zrovna moc není).

seithas

seithas (hodnocení, recenze)

MCZ: no presne, skus titulky.com, robili sme ich na nejaky rusacky rip, skoro DVDqual, kde obcas nieco zaznie po rusky, alebo ked tak, rovno si ich pozri na ceknito, hladaj: daria, alebo moj nick :), snazime sa to prekladat dost vyznamovo, aj ked niekedy vtipy musime dost silene a inac prepisat, a taktiez uvadzame za lomitkami dolezite fakty, ktore su nutne na pochopenie, toho co niekto povedal, a anglicke su urobene na prve 3 serie (http://www.addic7ed.com/search.php?search=daria&Submit=Search), a taktiez aj my robime anglicke, teda casujeme anglicky transcript a nasledne prekladame, cize aj na 4. 5. seriu, plus filmy budu. Céčko: To som naozal netusil, vzdy som si myslel, ze boli len 3 serie, lebo len tie sa daju zohnat, dufam, ze to niekto niekedy nahral aj na kazetu a mozno niekedy spristupni, lebo pochybujem, ze Daria este v telke niekedy pobezi s dabingom.

Céčko

Céčko (hodnocení, recenze)

Nadabovana byla i 4. serie. Na Supermaxu 1x jela (vim stoprocentne), ale na netu ten dabing nikde neni. Tam jsou uploadovany jen prvni 3. V ukazce na Dariu byla hlaska z 2. dilu 4. serie "dala jsem ti zivot Dario, mohu ti ho zase vzit". Nejaky titule nekdo hodil na titulky.com

MCZ

MCZ (hodnocení, recenze)

seithas: co jste zač, dají se ty titulky někde sehnat (a nehodláte případně udělat už i ty anglické - když jsou ty transcripty...)? Byl bych docela zvědavý na kvalitu, zvlášť když vezmu v potaz kvalitu titulek u mnohem méně náročných seriálů. (Tedy D rozhodně patří k těm jazykově náročnějším - ani ne tak kvůli nějaký hříčkám, ale spíše slovní zásobou a nějakými slangovými výrazy.)

seithas

seithas (hodnocení, recenze)

MCZ: no ano, titulky su len do 3. serie, preto lebo len do tretiej serie Daria bola nadabovana, co mnohym ludom nasledne zjednodusilo pracu pri titulkovani, ale prave robime na dalsich seriach - sice, zatail 4. seriu mame len do 8 casti, ale ked trochu prejde toto krusne obdobie, bude ich urcite viac ... a jasne, uz chapem, ale teda v tomto pripade si to budesmusiet nejako inac zaobstarat :/

MCZ

MCZ (hodnocení, recenze)

seithas: A nejsou titulky jen do třetí série? Každopádně mi šlo hlavně o to, že bych si tu kolekci i koupil, nicméně vzhledem k níže popsaným "závadám" by to nebyla moc dobrá investice...

MCZ

MCZ (hodnocení, recenze)

...nicméně podle Wiki a jiných informací pouze region 1, bez anglických titulků a také dost možná s jinou hudbou :-(

seithas

seithas (hodnocení, recenze)

presne tak, titulky nevznikli, ani ENG ani nasledne SK/CZ, tak sa snazime natitulkovat :) a postupne pridavame :)) takze, dockajte casu ;)

triscimy

triscimy (hodnocení, recenze)

ke čtvrtý sérii nejspíš vznikly... aspoň je otitulkovaná na iserialech, zatim ne vsechny dily, postupne pribyvaji.

Defaultovna

Defaultovna (hodnocení, recenze)

ludia prosim vas, 4-tu a 5-tu seriu mam stiahnutu, ale nedokazem k tomu zohnat titulky, asi ani ziadne nevznikli ze? neviete nahodou?

polarka

polarka (hodnocení, recenze)

it's soo 90's ... mile zopakovat si vsetky hity co davali na mtv.
btw. tom, zabudol si pridat dalsie filmy =)

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

katnč : dabing byl pořízen jen pro ty první tři série, takže jestli chceš víc, včetně filmů, tak zalov v anglickém internetu.

katnč

katnč (hodnocení, recenze)

ahoj, hele prosím vás nemá někdo odkazy na 4 a 5 sérii?já už mám 1-3 a chtěl bych další, protože tenhle seriál stojí za to

Reklama

Reklama