Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

V úvodu filmu se setkáváme s dvěma páry lidí, jejichž činy nechávají diváka přemýšlet nad tím, kdo z nich je větší smolař. Jestli ňouma Seth a jeho kočka Polly, kteří sice nedokáží postavit stan, zato ale dokáže jeden z nich základní část pro jeho stavbu zlomit; nebo uprchlý zločinec Dennis a jeho zfetovaná holka Lacey, která jednu chvíli pořád mele něco o nějaké Ginger. Ti zase měli ten pech, že jim fáro vypovědělo službu, když to nejmíň potřebovali. Během své pěší chůze po krajnici narazí na právě projíždějícího Setha a Polly, kteří nakonec musí romantické chvíle strávit v zablešeném motelu u cesty, místo pod hvězdami. Přepadnou je. Nikdo z těch čtyř však nemohl ještě ani tušit, jakým hrůzám budou muset čelit a jak se jejich cesty nakonec protnou. V rámci žánru nabízí Splinter poctivou, avšak pořád průměrnou podívanou, která ničím nepřekvapí. Výrazné plus má ona odpudivá "Věc", která je vskutku mimořádně dobře vytvořena a osoby, jí "postižené" mi připadaly jako z The Last Exorcism. Schopnost lámat části končetin proti jejich přirozenému fungování nemá jen tak někdo:) Film rychle utekl a jeho závěr je jen předpokládaným klišé. "Lacey byla stejná." - "Já nejsem jako ta tvoje bílá zfetovaná čůza!" ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je dobrý horror. Navíc už to po vlně "násilných exploiťáků" chtělo trochu obměnu v podobě nějakých těch příšerek ... a tohle se fakt povedlo. Co dělá film tak dobrým, i když se odehrává skoro jen na jednom místě jednu noc je zejména nápad. "Zlo", nebo příšera, baktérie nebo rostlina či co je také neuvěřitelně krutá k napadeným hostitelům, ale taky je naprosto nedefinovatelná a nepopsatelná ... Takže to cosi, co ohrožuje partičku lidí na benzínové pumpě vám fakt popisovat nebudu, to se prostě popsat nedá ... docela bizzard ... Jinak ten nápad s "útočníkem" a obranou na bnzince, herci a scény jsou úplně výborné, hodně napínavé, perfektně zahrané a celkově dost originální. Výborně jsem se bavil, některý nápady byly fakt gut. Pro "průměrného" nadšence do horrorů rozhodně zajímavá věc ... doporučuju ... ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Malý hororový triler, na ktorom sa žiaľ nízky rozpočet prejavuje najmä uhýbajúcou a roztrasenou kamerou a videovizuálom. Pritom neoriginálny biologicko-invazívny námet je spracovaný viac než uspokojivo, herecké výkony v rámci žánru tiež ujdú a vývoj deja nudí minimálne. Chcelo by to ale rimejk. S poriadnym rozpočtom a poriadnym filmovým vizuálom. Za tri ostne. (28.12.2023) ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Z filmu jde cítit zřejmě malý rozpočet, atmosféra se daří tvořit, člověk se místy cítí trochu napjatý. I zde se vyskytujou takové ty tradiční napínáky, kdy pak něco spadne a veškerou mravenčí snahu hrdinů zhatí. Škoda rychlého střihu, monstrum nevypadalo špatně, jen kdyby nám ho pořádně ukázali. Taková večerní koukajda co by zapadla do programu většiny TV. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušná podívaná o dvojici co jede někam stanovat, ale jsou levý a neporadí si ze stavbou stanu a tak jedou hledat motel, cestou je stopne holka a za ní se ukáže kluk a ty je unesou. A nutí je ject kam se dá. Mezi tím přejedou nákou potvoru, která únosce píchne do prstu. Jedou dál až k benzině, dvojice únosců je teda párek k pohledání holka pošáhlá feťačka on uprchlý trestanec. Holka jde na záchod a tam najde zohaveného majitele, který jí prosí o smrt, vzápětí jí rozcupuje. Zbylá trojice se chová v obchodě a snaží se zjistit co to venku je. Jelikož po nich útočí třeba i jen tři prsty. Za zmínku stojí řezání ruky docela síla. Skončí to jak jinak než ......Atmosféru to má dobrou a potvory jsou velice hustý. Přesto se mohli tvůrci pokusit to udělat více děsivější. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Na Sceramfestu získal snímek šest cen. Toby Wilkins za nejlepší režii, David Michael Maurer za nejlepší střih, Ozzy Alvarez za nejlepší make-up, Elia Cmíral za nejlepší hudbu, Ted Kroeber a Kai Barry za nejlepší kameru a tým specialistů za nejlepší speciální efekty. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)

Reklama

Reklama