Reklama

Reklama

Pod kůží

Trailer

Mladý pár se vydává do divočiny, kde chce strávit romantický víkend – výlet se ovšem rychle mění v noční můru, protože jejich auta se zmocní uprchlý trestanec a jeho přítelkyně. Nikdo z nesourodé čtveřice, kterou svedla dohromady náhoda, si ale nedokáže představit strašlivou hrůzu, která na ně čeká u zapadlé a opuštěné benzínové stanice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

LihO 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý horor. Efekty nie sú nič extra, vidieť, že ide o nízko-rozpočtový film. To však vôbec nevadí, lebo atmosféra filmu je brutálna... vžil som sa do deja a vychutnával som si každú scénu. Niektoré scény sú dosť úbohé a pripadali mi fakt vtipné.. napr. pobehujúca ruka ako v rodine Addamsovcov. No aj tak je to dobrý film, škoda, že neocenený. Hodnotenie pod 3* si nezaslúži. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Horor o zabíjáckých parazitech, co dělají z lidi živé ježky? Proč ne, ono to totiž až překvapivě dobře funguje. Dva páry - jeden tak trochu kriminálnický a druhý zcela normální - svedené špatnou náhodou dohromady se ocitají na osamělé benzínce, kde záhy zůstanou uvěznění, protože na ně venku číhá parazit ovládající tělo (i jednotlivé jeho části) svého hostitele. Napětí tu je, vcelku dobří herci taky, pár dobře promyšlených drastických scén jakbysmet... vše nasvědčovalo tomu, že bych tomu klidně mohla dát plný počet hvězdiček. Megalomanský a trochu kýčovitý závěr to trochu pokazil a proto jsem nakonec na hodnocení musela trochu ubrat. Ale i tak se jedná o poměrně originální počin, který si pozornost jistě zaslouží. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Kurňa! To mohlo býti i na 4 či 5. Do háje! Koncepce samotné ´´příšerky´´ je dosti dobrá a scény typu, nakažená pneumatika ze které vyrůstají ony bodliny, patří k vrcholům. Pár scén, skoro jak z The Věc nebo tak. A ani ti herci nebyli nějak moc špatní. Ten debilní střih (roztřesená kamera nebyla ještě to nejhorší) všechno akorát pos.... Jo, všickni tady nadávají právem. Potenciál velký (dle mého) a protože jsem přece jen něco viděl a za celkový zážiteček dávám plné 3 (i za ten úvod. Ten byl klasický a mě se dosti líbil, dokud to samoz. nezkurvil střihač) a zuřím u toho, že nemohu dáti více. Někomu ze štábu bych s chutí nakopal. Fakt že jo. A ten otevřený konec si pane rež. a ty kreténe, co jsi to stříhal, strčte někam. Udělejte remake se střihačem a rež. kteří mají funkční obě hemisféry. Děkuji. P.s. ne, nejedná se vskutku o solovku obří krysy z Ninja Želv, haha. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

No mně osobně to monstrum moc povedený nepřišlo. Bodlinky a jejich projevy byly docela příjemný na sledování, ale jako samotný to nebylo moc děsivý a hlavně ani moc ukázaný. Bohužel mi to stvoření přišlo lehce impotentní, vzhledem k tomu, co se mu povedlo za celou tu dobu udělat v porovnání s tím, co jsme viděli, že umí. Půlku filmu jsou v bezpečí díky dveřím a výloze, kterou se ani nesnaží nějak barikádovat a dveře (jak je několikrát ukázaný) zamykají jen podle nálady nejspíš a bohužel jim to proti tomuto nepříteli stačí. Nebudu už moc víc konkretizovat, abych zbytečně neprozrazoval . . . Velký plus byli herci, kteří mi sedli všichni. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Uf to Vám bol horor už dávno som sa tak nebál, srdce mi búšilo až kdesi v hrdle zimomriavky mi chodili po celom tele aj pod kožou a čo najhoršie strašne som potreboval na záchod, močové cesty ma doslova pálili, ale bál som sa vstať, tak som to chcel nejak prekonať, až som sa začal strašne potiť a zrazu na záchod som už nepotreboval, lebo ja som ten moč jednoducho vypotil a vlastne som sa osprchoval vlastným močom, no hrôza. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Oklahoma City. (Terva)
  • Fangoria Chainsaw udělila Justinu Raleighovi a Ozzymu Alverazovi cenu Motorová pila za nejlepší make-up. (Terva)
  • Kabelová společnost HDNet Movies vysílala film dva dny před jeho oficiální premiérou v kinech. (Terva)

Reklama

Reklama