Reklama

Reklama

Epizody(11)

Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

JUK_JANA 

všechny recenze uživatele

Nápad na českou Tootsii nebyl nejhorší, ale to provedení. Před uvedení se Nova chlubila scénáristou, ale jak se ukázalo byla to největší slabina. Spolu s nízkým rozpočtem, který z některých scén čouhal jak ta příslovečná sláma z bot. Jedním z mála pozitiv je titulní píseň v podání Martiny Balogové, autorkou textu byla Gábina Osvaldová a autorem hudby, do té doby jako skladatel neznámý, František Soukup, její syn. ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

On má píču! No a o tom je celý seriál... Chýlková v roli zoufalé ženštiny, která se prosazuje převlekem za muže. Že to nezní vtipně? Správně! Celý rádoby komediální seriál se vleče jak chronické střevní obtíže a nepobaví snad ničím, vyjma občasných výstupů Krause. Ne, neviděl jsem to celý, chci - aby mi něco ze života ještě zbylo... ()

Reklama

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Zbytečný seriál, jehož znělka je sama o sobě daleko populárnější. Myslím si, že i zhlédnutí jednoho dílu, sledování ukázek a tu a tam i přímo nějaké té scény mě opravňují k tomu, abych tuto koninu ohodnotil. Na mě to opravdu působilo trapně, technická stránka je velmi slabá. No a když nikdo nepozná, že za moderátorským stolem sedí žena, to už je opravdu moc. (351.) ()

Ded@M@tes odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom je, že jsem viděl snad všechny epizody. Ale úplně nejhorší je nápad, především a jeho ztvárnění. Chýlková, Stropnický i Kraus atd. u mě díky tomuhle velkolepému dílu, klesli skoro až na samotné dno oblíbenosti. A od té doby nemusím tyhle herecké hvězdy. A doufám, že se podobné seriály nebudou natáčet. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 0/10 ) ()

ouf 

všechny recenze uživatele

Honza kraus už neměl šanci cokoli vytáhnout z brindy ale za něj 13% . Chýlková s knírem ,drogou posilněný Radek Kuchař a Stropn... no- Nic to nepředá , scénář je to nejslabší a působí uhozeně , zhovadile , všechno z lacinýho kraje . Nejde se smát a to je jaksi dost podstatnej problém u smácí (komedie). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Ve 3. dílu si okolo 5. minuty můžeme všimnout mikrofonu nad lustrem. (TheStitch630)
  • Studio smyšlené televize H2O bylo postaveno v bývalé budově TV Nova ve Vladislavově ulici, a to přímo ve stejném prostoru v přízemí, kde bylo do roku 1999 zpravodajské studio Novy. (ROBOTOX)

Reklama

Reklama