Reklama

Reklama

Epizody(11)

Zina, Erika a Žofie jsou pěkný trojlístek. Zina je herečka a má jako každý občas v životě obyčejnou smůlu. Její poslední roli přeobsadili a dětské představení Ťapka a Lapka zrušili úplně. Všechno by mohlo být lepší, kdyby se Erika za matku chtěla přimluvit v televizi H2O, v níž pracuje. Ale Erika nechce. Nesnáší totiž protekci. A zase přišla babička Žofie, aby si půjčila cédéčka a patrně zase vrátí místo originálů přepálené kopie Zinu drží nad vodou ztřeštěná sousedka a přítelkyně Agáty, která umí jakoukoli situaci řešit nečekaným nápadem. Ona vymyslí, jak obstarat Zině práci, proniknout do mediálního světa a osobně se seznámit se šarmantním moderátorem Leo Rohanem. Agáta ho považuje za třetího nejvíc sexy muže na pomyslném žebříčku popularity. Když v redakci zpravodajství televize H2O vyhlásí konkurz na moderátora Večerních novin, Agáta neváhá ani chvíli. Probere manželovi šatník, rozpomene se na svou minulost maskérky ochotnického divadla a je to. Zina už nemá šanci se z toho riskantního podniku vyvlíknout. Jediný problém je, jak všechno utajit před Erikou a Žofií Do redakce zpravodajství přišla zpráva, která působí ničivě jako bomba. Moderátor Břéťa Rybník se na ostrově Shimboo zamiloval do čokoládové krasavice a už se nikdy nechce vrátit ani domů ani do televize H2O. Šéfredaktor Kaprálek i jeho podřízení Erika, Leo a Sabina jsou v prekérní situaci. Potřebují náhradu za Rybníka, a to rychle! Erika najde na zemi knír a vyvodí z toho, že její matka Zina má nějakého šíleného milence. Totéž si myslí i Štefan Šubák, soused a platonický Zinin nápadník, který se užírá žárlivostí. Vnutí se k Zině do bytu a jako vždycky chce něco opravovat. Tentokrát sporák. Jenže Štefan a plyn, to je výbušná kombinace! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (220)

Nach odpad!

všechny recenze uživatele

Odpadové nebo filmy, seriály, pořady s jednou hvězdičkou jsou u mě v menšině proto, že už předem očekávám, že takto špatně dopadnou (a proto se jim vyhnu). Někdy se však sám spálím či - jako v tomto případě - dám dotyčnému projektu šanci. On je žena! se však vůbec nepovedl a dotyčné místo u nejhorších seriálů si právoplatně zaslouží. 10% ()

jack.hnut odpad!

všechny recenze uživatele

rezentován jako vtipný seriál ze současnosti, plný humor a hvězdného obsazení. Opravdu sem se na něj velice těšil a to hlavně kvůli Ivaně Chýlkové. Tou dobou jí patřily nedělní večery na Čt. Nejprve nás svou rolí čtyřicetileté rozvedené vysokoškolačky snažící se obstát v různých trampotách, které na ni její děti připraví, rozesmála k slzám (v čtyřdílném televizním filmu Hop nebo Trop). A poté vyvracela zažité řeči o domácím násilí (Hadí tanec). Zde famózním způsobem zahrála vysokoškolačku, matku tří dětí, kterou začne psychicky i fyzicky týrat její o 20 let starší manžel. Začal jsem trpět omámením, že se nemůže objevit žádném shitu. Ehm, spletl jsem se. Původní námět On je žena zněl: stárnoucí herečka nemůže sehnat práci a tak se rozhodne ucházet o post moderátora v nesledovanější televizi. Sliboval přinejmenším rozvíření stojatých vod českých seriálů. Bohužel jedna trapná, tedy myšlená humorná, scénka střídala druhou. Na scénaři pracoval jeden jediný člověk. V zahraničí je to parta scénaristů, kteří se navzájem motivují, hecují. Nova plánovala rozpočet něco kolem 10 mil. Pojišťovna stála údajně 40 mil. K tomu snad komentář není za potřebí. Ani masivní reklamní kampaň, doprovodné soutěže, propírání osobního života jednotlivých herců v bulváru nedokázaly zastavit klesající sledovanost. Úvodní díl si získal téměř 3 miliony diváků a závěrečný ubohých 1,4 mil ()

Reklama

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečná sračka, která se panu Vorlíčkovi totálně vymknlua z rukou. Produkční prostředí TV Nova snějak zvláštně působí na talent a soudnost i těch (nej)lepších českých tvůrců (viz. Dušan Klein a Ulice). PS: Jediný herec, který zde stojí za zmínku je Jan Kraus, jemuž se daří upoutat i mizerně napsanou rolí, ostatním je to jaksi putna. ()

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se díval na první díl, docela mne to zaujalo. Neokoukaný námět, v hlavní roli Ivana Chýlková, snaha o něco nového, vypadalo to vážně nadějně. Jenže s přibývajícími díly začala úroveň rapidně klesat a při čtvrtém díle jsme se už dostali na samotné dno. V tu chvíli se ze zprvu docela zajímavého pokusu stala fraška, ve které se každý snaží udělat nějaký vtip a který samozřejmě musí skončit velkou láskou... 1. díl: ***, 2. díl: **, 3. díl: *, 4. až 11. díl: odpad! ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jak mě to napadlo, ale Vorlíček je zhruba stejně starej jako Eastwood. Kdyby tohle Eastwood dostal do ruky, natočil by HC seriál o moderátorovi/ce zpráv, co v noci chodí v ponču ulicemi a v nalepeném plnovousu střílí padouchy na potkání a přes den se jako žena zkouší prosadit v boxerském ringu. A jezdí Gran Torinem. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Studio smyšlené televize H2O bylo postaveno v bývalé budově TV Nova ve Vladislavově ulici, a to přímo ve stejném prostoru v přízemí, kde bylo do roku 1999 zpravodajské studio Novy. (ROBOTOX)
  • Ve 3. dílu si okolo 5. minuty můžeme všimnout mikrofonu nad lustrem. (TheStitch630)

Reklama

Reklama