Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Senfi 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděla poprvé vůbec jsem netušila že má jít o hororovou komedii...o to bylo zděšení větší...Kdyby ten film byl dobrej i jako komedie tak je mi změna žánru oproti prvnímu dílu celkem ukradená, ale na tohle se skoro nedalo koukat. Celkově to působilo hrozně nudně, nepromyšleně..nevím jeslti tak holka měla působit děsivě, ale mě jako magor nepřipadala, spíš mi přišlo že je to herečka na dvě věci... ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Teda jako....ona je to snad ještě větší blbost než ta jednička (se kterou to mimochodem nic moc společného nemá), ale pro mě osobně tohle bylo o dost stravitelnější už jenom proto, že se mi celkem dobře koukalo na Milu Kunis, i když tu žádné extra herectví nepředváděla. A pokud to člověk celé pojme jako jakousi komedii nebo parodii, tak pro jednou ... proč ne. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávno sa mi nestalo, že som odpočitával sekundy do konca filmu! Normálne som to sekal po minútových pauzách, lebo sa na to nedalo kukať! Hrozná trapošina, ktorá nemá s horrorom nič spoločné, možno tak paródia na 'Scary Movie' ;-) Scenár akoby napísali v deň natáčania a vmiešanie komediálnej línie je k zaplakaniu! Za odvahu dávam hviezdičku. 15%. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama