Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 1

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem daleko lepší a promyšlenější pohádku, ale bohužel příběh není dost poutavý a originální, aby mě zabavil po celou dobu filmu. Dějová linka vůbec negraduje, nic zásadního se tam neděje a kromě pár roztomilých chvilek a malinko vtipných okamžiků, tam není nic, co by vyloženě stálo za podívanou. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Čas od času je potřeba vypnout. A pokud nemáte chuť na žádný akční výplach, šáhnout po animáku je ideální řešení. Čapí dobrodružství je přesně takový film. Krátká stopáž, spoustu barviček a zběsilé tempo, u kterého se nejmenší nebudou nudit a povedené gagy a vtípky pro odrostlejší doprovod. V první půl hodině film funguje skvěle, jenže pak přichází věčný problém podobných animáků. Vtip pomalu ustupuje do pozadí a prim dostává vážnější nota. V tomhle případě rodina (překvapivě). Posledních 20 minut už je jen rádoby epická akční jízda, která ale ve finále nikoho nezajímá a z letargie Vás vytrhne až moment, kdy začnou padat nejroztomilejší děti ever. Pak ještě zažít happy end a můžeme si odškrtnout další naprosto průměrný film, který se Vám asi bude ve finále líbit, ale znovu si to už nepustíte, protože za to prostě nestojí. ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Není nad to být na paragrafu a mít čas na ptákoviny. Závažnost situace si vyžaduje usilovné hledání zatím nezhlédnutých pohádek a tím alespoň trochu zabavit hicující dítě. Teploty klesly a začala se u tohoto tak trochu ztřeštěného příběhu zase smát a já s ní. Asi nejvíc pobavili vlci a jejich nespočetné bojové formace. Nejmíň zase holub a jeho trapné songy. Je to takový miloučký ňuňu dobrodružný animák a jako každý, tak i on vysílá do světa své poselství: "Přestaňte se fyzicky sbližovat, postavte si na střeše přistávací plochu pro ptáky, zapněte naváděcí světla a čekejte leteckou poštu s miminem. Kdo nemá vlastní dům, tak vám zásilková, čapí služba doručí balíček až ke dveřím." Nám se to každopádně líbilo. Doporučujeme. ()

petokucho 

všechny recenze uživatele

V pohode pozeranie, no na zaradenie sa medzi spickove animaky ma znacne rezervy. Namet filmu sympaticky a originalny, avsak jeho potenical zostal nevyuzity. Vyzor bocianov bol divny, neviem ci americke bociany su ine, ale na slovenske sa moc nepodobali a podla mna mohli posobit ovela sympatickejsie. Holub bol otravny a ani vlci mi vobec nesadli. Najlepsie postavy boli nakoniec ludia, ktori zachranovali situaciu aj celkovy dojem z rozpravky. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno