Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 3

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (180)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků loňského roku. Vtipné, nápadité, zábavné. Pátá Doba ledová může jen závidět. Už dlouho jsem se u animáče takhle nezasmál a celkově dobře nebavil, a to jsem myslel, že už mě přestaly bavit úplně...9/10 ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Prekvapenie týždňa. Táto rozprávka, ako ináč slovensky prvotriedne nadabovaná, je zdrojom takého obrovského množstva plkov, gagov a vtípkov, že to nepochopíte. Pre mňa je to z outsidera šampión. Trošku som váhal či tam nedať štvorku, ale potom som si povedal, že, a prečo vlastne ? Dávam Bocianom päťku, pretože výborne spracovaný nápad, neuveriteľne dialógy a napriek vtáčej téme, ktorú sme tu už mali opakovane mnohokrát, je to absolútna zábava. Som nadšený. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento animak je prilis detinsky. Evidentne je zamerany na najmensieho divaka. Vtipy su zalozene na neustalom nemotornom padani roztomilych postaviciek. Zapletka tiez nie je nejak extra prepracovana a odvíja sa skoro uplne nahodne bez nejakeho stupnovania. Proste sa len striedaju lokacie v ktorych niekto neustale pada. Zootropolis alebo Secret life of Pets su ovela vyssia liga, pretoze zabavia aj dospelych. 4/10. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla taková čápovina, že se mi to nakonec začalo líbit. Tento animovaný film představuje čápy jako profesionální doručovatele, kteří pověsili nošení dětí na hřebík a pracují pro internetový obchod. A také je to film s největším počtem dětí vůbec. Děj vyloženě moc bodů nepobral, protože stejně jako tenhle, je většina animáků na jedno brdo, ale zase je to originální nápad. V každém případě, snímek nahání body na vynikající, roztomile stylizované animaci, na sympatických postavách, na správném timingu gagů a na tom, jak vtipně se sem tam nějaký čáp dovede zatvářit - k čemuž dochází celkem často. Ale důležité je, že hlavní podstata příběhu je věnovat se dětem a ne práci. Za to velký palec nahoru. - "Look at that sunrise. How can you not look at it." ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama