Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Prázdniny" jsou obyčejný, milý film s pěknými vedlejšími linkami (scénárista, vdovec), který rozhodně nezapře, že se jedná o vánoční komedii, protože možné je zde opravdu všechno. Dokonce i *spoiler* vztah na dálku po dvoutýdenní známosti, jež odstartoval sex s opilým chlápkem dobývajícím se vám do baráku * konec spoileru*. Omlouvám se, ale na podobné příběhy jsem asi moc velký cynik.;-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Někdo láskou žije, jinému chladne a pro některé je láska prostě ztracena.… PŘÍBĚH:***2 naštvané holky si na dva týdny vymění domovy. Rozdílné povahy, rozdílné domovy. Proto jim to vyhovuje. NUDA. Přicházejí návštěvy. NUDA. Divný nudný keci o složitosti vztahů, které ovlivňuje láska. Taky romantika, ale až když…a jen když… . Jinak nic moc. Mnoho rádoby moudrých vět. NUDA. Těším se, až bude konec. Film pro holky./ HUMOR:*co vám to nalhali? Můžou tak působit rozpačité dialogy o lásce. Nesedí mi to. A jestli měl být vtipný příchod J.Blacka, tak já říkám: TRAPNÝ. Nebo jeho zpěv? To je spíš horor./ Na pláč a na lásku není nikdy pozdě. Alespoň trocha optimismu na závěr. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem mile natočený romantický drama, kde jsou dva páry ve kterých je ale vždycky jedna brzda, mezi Diaz a Lawem to je bezesporu Diaz, protože Law je tady skvělej, nicméně i Diaz se tu dobře uplatňuje a netahá tuhle dvojici dolu, spíš doplňuje Lawa, ale druhá dvojice Black a Winslet, tam už je to horší ,tam bohužel totálně zaostává Black, a tuhle romantickou roli prostě vůbec nedavá a i když se snaží dělat vše přirozeně navážno a v pohodě, tak většinou vypadá jak idiot a člověk jen čeká, kdy tam vytasí kytaru a zahraje ten svuj rokec, vůbec se na to nehodil, oproti tomu Winslet je milá a hodí se sem skvěle, škoda, že její romantickej rozlet mohutně brzdí Black. Ale celkově se mi to líbilo a ty 2 a čvrt hodiny uběhly v pohodě a zábavně ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ou.... Kdyz to vezmu jako dva odlisne filmy, co natocili dva odlisni reziseri, vznikl britsky, uzasny sladak, ktery se mi libil. A taky hollywoodsky prumerny obyc. romant. film. ... Law a Diazova jsou naprosto bezkonkurencni, druha dvojice spis nudila a ten film zbytecne natahovala. Skoda, ale jinak hezka podivana na Vanoce. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Interiér domu Amandy (Cameron Diaz) byl postaven ve studiu, a i bez stropu, elektriky, plynu a vody stál přes milion dolarů. (don corleone)

Reklama

Reklama