Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou tohoto komediálního příběhu je soukromý psycholog Jakub. Snaží se pomáhat druhým, ale svoji vlastní situaci tak úplně nezvládá. Zadlužil se, splácí hypotéku, platí alimenty a přestavuje ordinaci. Je nekonečně nevyspalý a unavený. Do toho všeho mu bratr svěří do péče jejich starého otce, který je již delší dobu ponořen do světa stařecké nemohoucnosti a počínající demence. Jeho vnitřní rozpoložení hraničí s duší zlobivého dítěte, a tak péče o něj dostává mírně groteskní ráz. Ve chvíli, kdy je pro Jakuba situace už téměř neudržitelná zasáhne vyšší moc v podobě zvláštního léku s podivuhodnými účinky: BrainStorm! A tak všichni dostávají druhou šanci napravit to, co nestihli v čase původně k tomu vymezeném přírodou... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (335)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jo, kdyby takový lék na "opravu" mozku skutečně existoval, to by teda bylo asi pěkné tóčo. Pan psycholog byl sám případ pro psychologa. Jistě by mu dobře poradil a pomohl některé věci urovnat. Ovšem, zásah vyšší moci je samozřejmě mnohem lepší. Druhou šanci prostě nedostávají lidi jenom tak. Když ji dostanou, je potřeba ji chytit za pačesy a nepustit. Jedná se tu sice o vážné téma, ale bylo to příjemné pokoukání. Jiří Strach je pro mě zárukou kvality. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh o tom, jak důležité je využít čas ve svém životě co nejlépe.. Jak už tu někteří předchozí uživatelé zmínili, je neskutečná škoda, že se tohle dílo nepodívalo do kin, protože je to obrovské překvapení. Radoslav Brzobohatý a Ivan Trojan jsou, stejně jako i ostatní herci, naprosto skvělí, a i když tenhle film má svoje chyby, ve výsledku na mne udělal velmi dobrý dojem. Když jsem viděl, že režisérem je Jirka Strach, byl jsem trochu skeptický, ale o to víc jsem rád, že mě neodradil. Velmi dobrý počin a na české scéně určitě perla, která si zaslouží těch 90% ()

Reklama

YURAyura 

všechny recenze uživatele

8/10 Ve srovnani s tim, co se dostane do regulerniho kina je tento cistyy TV film opravdu tezky nadstandard. Radek je super vzdy, ale jako vsichni, co za neco stoji uz neni nejmladsi, takze jeho role tomu odpovida... a podobna situace nas ceka vsechny at uz v roli opatrujicich nebo opatrovanych. Jenom vice seniorskych filmu! ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tady jsem vůbec neměl Strach do čeho jdu,  poněvadž pan režisér není žádným Trojanem ani jiným virem českého filmu, ale točí jednu pohádku  za druhou. Jednu skutečnou, druhou kvalitativní.  Po pár minutách mě měl zase na lopatě a byl jsem zase Brzobohatý na skvělý filmový zážitek z mile sehraného příběhu o stárnutí bilancování a rodinných hodnotách(ne těch v současnosti politizovaných, díkybohu). A v žánrech tu zase řádila Liška a chybí tam mysteriozní, Ramba na Vás administrátoři!  A do teď se nemůžu rozhodnout, jestli mě tu spíš přitahovala krásná a mladá Táňa Pauhofová nebo rovněž krásná, ale zralá Ivana Chýlková.  To abych se k tomu tedy někdy zase Navrátil. ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Já k těm zázračným tabletkám BrainStorm "za pětikilo" od začátku přistupovala s nedůvěrou. Nakonec jsem se dobrovolně rozhodla jednu vyzkoušet. Dlouho jsem ji otráveně převalovala v puse, abych ji nakonec vztekle vyplivla do odpadkového koše. Zklamání...Špatný scénář, a tak televizní inscenaci nemohly zachránit ani herecké výkony okoukaných hvězd česko - slovenského filmového nebe (Trojan, Liška, Chýlková, Pauhofová). ()

Galerie (16)

Zajímavosti (13)

  • Místo, kde ve filmu bydlí doktor Jakub Hloch (Ivan Trojan), je stejné jako ve filmu Ženy v pokušení (2010), kde bydlí Helena (Lenka Vlasáková). Jak Ivan Trojan, tak Lenka Vlasáková, hrají v těchto filmech psychology a mají v této vile soukromou ordinaci. Vila se nachází v pražských Dejvicích v Glinkově ulici. (MissSimm)
  • Na konci filmu se poslíček (Pavel Liška) v nemocnici otci (Radoslav Brzobohatý) zmíní, že dostal k životu 29 165 dnů, což je přibližně 80 let. A právě v takovém věku, těsně nedožitých osmdesáti let, o čtyři roky později od natočení filmu Brzobohatý skutečně zemřel. (Mara97)

Reklama

Reklama