Reklama

Reklama

Kanibalové

  • Česko Kanibal Holokaust (festivalový název) (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Příběh, který vám bude vyprávět tento film, se skutečně stal. Do pralesů Jižní Ameriky odjíždí čtyřčlenná skupina mladých reportérů, aby natočili unikátní záběry s domorodci, kteří se ještě nesetkali s bílým člověkem. Podaří se jim nalézt kmen údajných lidojedů, kteří však o bílé návštěvníky nejeví přílišný zájem. Mladí reportéři se je proto pokusí vyrušit z jejich poklidného života. Tento film je nevhodný pro osoby mladší 18 let, protože obsahuje autentické záběry kanibalských orgií, které se tehdy opravdu odehrály. (Vapet Production)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (629)

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

jak okometovat něco tak nechutnýho jako je Cannibal Holocaust... mám z toho tak rozpoluplný pocity... nevím jestli mi má být hnusně z toho, co jsem viděla a co tu čtu.. nebo se mám bát, že se něco takovýho stalo a nejspíš ještě někde děje.. a docela je mi na nic.. když vím, že se tohle někomu líbilo.. chraň páně jestli si někdo vezme příklad z toho, jak potrestat svou ženu za cizoložství.. nebo jak "správně" roztáhnout ženskou při znásilnění.. nebo má snad někdo zájem o nový způsob rodění, kam se pak hrabou ženský co svý děcko hodí do kontaineru, proti tomu jak se kanibalové zbavují nechtěných miminek.. a jak co udělali reportéři s želvou.. to byl vrchol mý trpělivosti.. mám pokračovat?? možná je tu teď malý spoiler.. ale pardón.. je mi to jedno.. protože jestli se tohle opravdu někomu líbí.. Bůh s námi ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

No, tak co k tomuhle říct... Jako dokument nereálné, jako horor slabé, jako film nadprůměrné, jako kontroverzní snímek velice úspěšné. A teď už záleží jenom na tom, co od Cannibal Holocaustu očekáváte. Já si přál kontroverní horor, od čehož se odvíjí i mé konečné hodnocení - divil jsem se hodně, bál jsem se málo -> tři hvězdy. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Táto vetva horrorového žánru ide úplne mimo mňa. Kanibalské filmy ma nikdy nedokázali niečím osloviť a tým pádom ani zaujať. Videl som pár kúskov, ale prišlo mi to ako strata času. "Cannibal Holocaust" sa mi však najviac vryl do pamäti. Je mi akýmsi symbolom cannibal-horroru. No, či je moje hodnotenie objektívne... ťažko posúdiť. ** ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dosť primitívny spôsob snahy upútania pozornosti a zarobenia pár korún. Úplne zvrátený horrorový dokument, teda ak sa to vôbec k niečomu horrorovému vôbec blíži. Je to len pár nechutných a naozaj hrôzostrašne vyzerajúcich záberov, bez deja a zápletky. Ale ak to je skutočne autentický materiál, čo niektoré zábery tento pocit evokujú, preklínam tvorcov a hlavne distrútorov takéhoto svinského materiálu. 40%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je neskutečně odporný, ovšem "jen" z důvodu zcela odporného násilí na zvířatech, které je bezprecedentně sviňské. Ale krom toho? Nejsem schopnej říct, jestli je víc zajímavější film samotný, nebo to kvantum legend, co se v průběhu let kolem filmu vyrojilo, ovšem jisté je, že to byl ve své době počin jistě neotřelý a dodnes krásně funkční a přitom k tomu ani nepotřebuje ono proklamované násilí, které je z dnešního pohledu už vícekrát viděné, například ve válečnejch filmech se to střevama a násilím hemží mnohem víc (a krom nebohých žvížátek je tu jen jedna scéna, která je opravdu odporná). Jednoduše to není jen tupá exploatace, ale je tu snaha o větší přesah ve smyslu "kdo je tu ten větší divoch, oni, nebo?" ()

Galerie (38)

Zajímavosti (46)

  • Deodato byl deset dní po premiéře filmu zatčen. (Kulmon)
  • Ruggero Deodato dnes prý lituje zabitých zvířat a přeje si, aby film nikdy netočil. (Kulmon)

Související novinky

Zemřel režisér Ruggero Deodato

Zemřel režisér Ruggero Deodato

29.12.2022

V jednom z posledních dnů roku přichází smutné zprávy pro fanoušky evropské žánrové kinematografie, ve věku třiaosmdesáti let totiž v Římě zemřel kultovní italský režisér a scenárista Ruggero Deodato… (více)

Reklama

Reklama