Reklama

Reklama

Bratři Bloomovi

  • USA The Brothers Bloom (více)
Trailer

Co si jen pamatují, byli bratři Bloomovi vždy odkázáni pouze jeden na druhého. Od dětství v ponurých sirotčincích až po luxusní život mezinárodních podvodníků se Stephen (Mark Ruffalo) a Bloom (Adrien Brody) dělili o vše. Stephen hravě vymýšlí rafinované plány, které následně realizují. Bloom ale touží po „neplánovaném životě“ - po skutečném dobrodružství, které předem nenaplánoval jeho starší bratr.
Bloom, který chce s životem podvodníka skončit, je ochoten se zúčastnit jednoho velkého posledního podvodu. Vetře se do života Penelope (Rachel Weisz), znuděné a svobodné ženy z New Jersey, která zdědila velké bohatství. Když k sobě pocítí skutečné city, začne váhat, zda ji chce skutečně oklamat, ale Penelope už je v pasti: je přesvědčena, že se jí naskytla příležitost zažít nezapomenutelné dobrodružství, do kterého je ochotna investovat milion dolarů. Zatímco se ale během jejich cest po celém světě utahuje smyčka Stephenových plánů, začíná Bloom přemýšlet o tom, zda nejde o nejnebezpečnější dobrodružství jejich života. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (202)

Freemind 

všechny recenze uživatele

Strašné zklamání - a upřímně mne to mrzí. Na začátku jsem si myslel, že mi prostě jen nesedí ten druh humoru a že si časem zvyknu, od poloviny už jsem ale trpěl jako Tantal. Všechno je na dosah - zajímavá kamera, líbivé scenérie, výteční herci, slušná hudba. Přesto ten pocit naplnění prchá, film kolabuje s nechutným chroptěním při každé rádobyvtipné scénce, scénář kouše vlastní ocas, Weiszová, Ruffalo i Brody - bezpochybně schopní řemeslníci - v komediálních polohách žalostně přehrávají. Tohle opravdu nepíšu z nějaké škodolibosti - u některých scén jsem se cítil vyloženě trapně (viz. Weiszová masturbující za bouřky) a všech zúčastněných mi bylo ze srdce líto. Hrubý přešlap. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stal se tím, kým nebyl, aby se mohl stát tím, kým chtěl být." Podfuky mám rád a to zejména ty pohodové. Proto jsem byl z bratrů Bloomových z počátku celkem nadšený, ale přibližně v polovině děje mne zavalila hromada zvratů tak nemotorně, že mi začalo být zcela jedno, kdo lže moc, kdo jen trošku i kdo bude nakonec tím nejpodfouknutějším. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Ale jo, docela pohodova odpocinkova komedie o particce podvodnicku. Cely je to natoceny stylove a s lehkosti a dej slusne odsejpa. Herci se k sobe popravde sice moc nehodi a Brody se tvari jak nejaka ublizena obet, ale jsou to vicemene sympataci. Poradne se to rozjede ale az v momente, kdy se k particce prida prastena Weisz, ktera je na celym filmu to nejzabavnejsi. Skoda, ze tohle pohodovy tempo nevydrzi filmu az do konce. Mit 75 minut, tak nemam vyhrady, ale ta zaverecna pulhodinka uz je tu lehce navic, tahne se a nebavi. Ale celkove to ty slabsi 4* da. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Vynikajuca zalezitost, ktora potesi skvelym humorom, nadhernou hudbou, kostymami a stylovostou ako z inej planety a hlavne a predovsetkym, brilantnymi hereckymi vykonmi. Rachel ako inteligentna, bohata a neskusena zberatelka konickov a nicitelka zltych Lamborghiny, Adrien ako mladsi, zasadovejsi a zodpovednejsi brat Bloom, Mark v roli prefikaneho, ziskuchtiveho podvodnicka, mozgu vsetkych podvodov podarenych bracekov, ale najma UZASNA, slovami neopisatelna, vsestranne nadana a velmi ticha asistentka Bang Bang s najlepsou hlaskou filmu " Fuck me!" :D Naozaj vrelo odporucam, film neuveritelne prekvapil. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašné zklamání. Film nejenže není svižnou komedií alá Dannyho Parťáci, on i k té komedii má dost daleko. Zbývá jen překombinovaná kriminálka, ve které veškeré humorné prvky působí absolutně nepatřičně a jako pěst na oko, zároveň je ale tak překombinovaná, že i ty vážné momenty jsou tu jakoby navíc. K tomu absolutní nejasnost ohledně stylizace (jako by autoři chtěli točit retro ale neměli na to peníze).. V podstatě jediné, co opravdu stojí za řeč, je Mark Ruffalo, který je ale trestuhodně upozaděn... Vlastně se divím, že tomu dávám ty tři a asi to časem opadne na dvě... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (12)

  • Krom karaoke, které zpívá, řekne Bang Bang za celý film pouhá tři slova. (D3VIL)
  • Tři hlavní postavy jsou inspirací z knihy Jamese Joyce "Ulysses". (D3VIL)
  • Ve filmu jezdí po Karlově mostě policejní a vojenská auta, což je značně neobvyklé. (Terva)

Související novinky

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

Star Wars: Epizodu VIII natočí…

21.06.2014

... Rian Johnson. Kdo že to je, ptáte se? Za nepříliš známým jménem se skrývá jeden z nejtalentovanějších mladých režisérů, jenž prorazil středoškolským noirem Zmizení, bavil podvodnickou komedií… (více)

Reklama

Reklama