Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zatím poslední díl amerického koláče mi nepřišel příliš povedený. Sice se zde vracejí skoro všechny hlavní postavy z Nahé míle, ale už to nemá takovou šťávu. Je sice pravda, že tolik odhalených děvčat, se jen tak nevidí, ale stejně to film nijak zvlášť nezachraňuje. A co se týče humoru, tak se taky rapidně ubralo. Škoda, škoda... ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Už ani nemám poňatia, koľké je toto pokračovanie. Po druhej časti sa to totiž zvrhlo na nepochopiteľnú zvráteninu, ktorú zo sračiek už asi nevytiahne nik. Film som si pozrel už len zo zotrvačnosti a k ohľadu na to, že som pozrel aj predošlé. Viac menej ma len zaujímalo, že kto znova koho ogrcia, oprdí, pretiahne, oserie, ostrieka a to nebudem v týchto úchylovinách, ktoré som zakaždým pretáčal pokračovať. Ono, raz je to vtipné, ale keď je tým naplnený celý film, tak je to ozaj dosť. Ale zas musím povedať, že na dačom sa dalo zasmiať. Aj keď otrepane. 40%. ()

Reklama

Anticque 

všechny recenze uživatele

Tak jako o nechutné chvilky není ve filmu nouze, ale musím přiznat, že film uspokojil moje pubertální chování, takže o smích tu není nouze a o krásné a vnadné roštěny také ne:)) Výborný konec, tam se nedalo nezasmát se... sice už to je jen odvar z původní série, ale musím říct, že se to pomalu blíží k péčku:)) za 3 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film ve mně vyvolal takový pocit, jako když bych si otevřel skříňku a zní by na mě vyskočila nějaká oživlá mrtvola. Šok. Spolek Beta je spolek prasat, kteří mají smysl pro humor stejně takový jako parta kluků z cikánského ghetta uprostřed Bukureště. Každopádně na druhou stranu uznávám, že takové komedie jsou občas potřeba. Něco neinteligentního, u čeho se dá dát pívo, pívo, pívo, zasmát se a pak jít spát. ()

Bauer 

všechny recenze uživatele

Tak tohle žeru!!! Samozřejmně se to nevyrovná prvním třem American Pie ale tohle mně dost překvapilo. Na táboře byl naprosto hruzostrašný snímek. Potom přišla velmi solidní Nahá míle, no a teď tu máme dost vydařený Spolek Beta. Teda, přiznám se, že takto pohodový film jsem dlouho neviděl a krásně jsem se u něj odreagoval. Jasně, že scénář stoji za starou bačkoru ale co je mi do něj, když v něm je plno zábavy. Samozřejmností je alespoň jedna nechutná scénaa zde jich bylo docela hodně například zvracení ale scéna s medvídkem ( vy víte jakou myslím ) mně skutečne dost pobavilo, i když bylo poněkud nechutná. Na mladých hercích je vidět, že si natačení užívají a já se jim ani nedivím, když jsou v obležení krásnách slečen! Docela bych bral další díl ale otázkou je, zda-li by byl tak vtipný jako právě tento. Pro mně osobně je to 3,5* a zcela jistě je to skvělá zábava! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)
  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Film sa natáčal v Toronte, v Pinewood Studios. Niektoré scény boli natáčané v striptízovom klube v Toronte. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama