Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

A Beta House opět pokračuje v sestupné tendenci. Tentokrát míra nechutností přerostla únosnou mez. Tento díl byl vážně místy dost nechutný a tak celkově o ničem. Pár vtípku sice bylo vydařených, Eugene Levy byl jako vždy dokonalej, ale jinak jde o hodně podprůměrnou komedii. Meghan Heffern je ale kočka, to se musí nechat. Nicméně, pokud je ve Státech opravdu takovéhle školství, tak balim kufry. Slabší 2*. ()

ZoltanCZ 

všechny recenze uživatele

Z trojice zbytečných pokračování se Spolek Beta jeví jediný jako koukatelný. Stále je to trapná a provařená teenagerovská kravina s kopou hezkých holek, ale vzhledem k tomu, že mě něco málo scén pobavilo, tak tu jednu hvězdu navíc udělím. Ono celkově vzato, volit nejlepší díl z těchto nových prcičkovských dílů je to samé jako volit nejšpinavějšího bezdomovce z New Yorkského kanálu. 3/10 ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to je? American pie? To těžko. Dyť tohle je akorát trapný porno, kde místo herců hraje banda kreténů (až na Eugena Levyho, kterej je fakt náhulovej, ale je tam jen na chvilku a navíc jeho postava totálně ztratila tvář). Prvních 40 minut se ve filmu nic neděje, akorát tam všichni píchaj, nebo mluvěj o píchání, nebo tam probíhaj nahý kundice (A za to přidávám symbolickou půlhvězdu ). Ani jsem už nějak nesledoval, jak to pokračovalo, protože jsem to celý proklikal kvůli dementnímu scénáři a debilním hereckým výkonům. A já už se taknějak smířil s tím, že praví Prcíři končej trojkou. Takže jestli se chcete nějak odreagovat, tak si pusťte libovolnej z původní trilogie, protože každej z nich je proti tomuhle na Oskara. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Sesty dil (ano, ctete spravne, jiz 6!) komedie Prci, prci, prcicky, nesmazatelne zapsane do filmovych analu at uz jako stupidita nebo dobra teenagerska komedie. Mel jsem tu moznost videt vsechny dily a me doporuceni zni nasledovne: 1 - urcite ano, 2 a 3 - spise ano, 4 - urcite NE, 5 - spise ano, 6 - urcite ano. Od 4. dilu ma tato serie spolecne pouze tri veci: nazev, jmeno Stiffler a pan Noah Levenstein (otec Jima, toho s kolacem v rozkroku). Po tomto sestem dile jsem opet zkouknul i dil druhy a musim rict, ze generacni rozdil je sakra znat. Zatimco dvojka je spise romantika s par excesivnimi ulety a spise suchym humorem, tak sestka si na nic nehraje, jde do vseho tvrde a utoci temi nejjednodussimi vtipy hranicicimi s trapnou okazalosti a sprostotou. Nicmene to bavi, a bavi to sakra hodne. Takze kdo se potrebuje jen ciste odreagovat a jste na to minimalne dva, vrele doporucuji. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)
  • Natáčanie trvalo sedem až osem týždňov. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama