Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (338)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jedná se tak o klasické gagy, které jsou na sebe vršené, a čím víc se u nich chlastá a řve, tím lépe. Jediné, v čem snímek vyniká, to je počet obnažených ňader a jejich různých tvarů. Chlap si to užije. A to je vše. Nápaditost nulová, hraje se na debilitu. Ale od "American Pie Presents" nemůžete čekat nic jiného. Vezou se na úspěšné značce a míří rovnou na video. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/prci-prci-prcicky-spolek-beta-2007-40.html ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Na když budu hodnotit podle ,,nové trilogie,, prci, prci, prcičky direct to video, tak na tom bude Spolek beta ještě dobře, nenudil jsem se, zasmál sem se, sem tam sem ale jen kroužil hlavou nad některými vtípky. Taky blicí souboj mohli vynechat, opravdu velké množství tělních tekutin uvidíte za 89minut. Nejslabší článek partičky je podle mě Stiflerův bratranec Eric, jinak obsazení vesměs dobré, o pěkné holky není nouze. 6+/10* ()

Reklama

Torision odpad!

všechny recenze uživatele

Ty vole, co to je? American pie? To těžko. Dyť tohle je akorát trapný porno, kde místo herců hraje banda kreténů (až na Eugena Levyho, kterej je fakt náhulovej, ale je tam jen na chvilku a navíc jeho postava totálně ztratila tvář). Prvních 40 minut se ve filmu nic neděje, akorát tam všichni píchaj, nebo mluvěj o píchání, nebo tam probíhaj nahý kundice (A za to přidávám symbolickou půlhvězdu ). Ani jsem už nějak nesledoval, jak to pokračovalo, protože jsem to celý proklikal kvůli dementnímu scénáři a debilním hereckým výkonům. A já už se taknějak smířil s tím, že praví Prcíři končej trojkou. Takže jestli se chcete nějak odreagovat, tak si pusťte libovolnej z původní trilogie, protože každej z nich je proti tomuhle na Oskara. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Teda, tolik obnažených ženských ňader v jednom filmu, v HD kvalitě a na velkém plátně, to už jen tak v životě neuvidím! :) Jednou za čas není na škodu ukojit nízké pudy zhlédnutím slaboduché prasárny (nejlépe ve spolku podobně naladěných lidí ;). Pak objektivní nekvality téhle splaškoidní přisprostlé kraviny, ve které je největším pozitivem vysoká koncentrace spoře oblečených perfektně stavěných bab, a ve které létá vzduchem mužské i koňské (!) sperma, litry zvratků (při scéně závodů s pitím 55 litrů alkoholu se mi z kombinace smíchu a zhnusení málem udělalo blbě jako hrdinům) a tekutiny při dívčím orgasmu, pozbývají jasných kontur. A to byl jen malý výčet "chuťovek"... Šmrnc a kouzlo prvních Prciček je v nenávratnu, ale i když se to stydím přiznat, bavil jsem se a řehtal, takže vyčůraně zařazuji neutrál. :) 5/10 ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Prcičky sa každým dalším dielom prepadávajú do hlbokej žumpy sračiek. V duchom som veril, že to môže byť lepšie než posledná "Naked Mile" ale mýlil som sa. Je to asi na rovnakej úrovni. Je tam všetko čo bolo i v prvých prcičkách len je to podané, úchylne, nechutne, trápne a celé to dopadlo tragicky. Nechápem, kto platí tie filmy, alebo americká mládež je natolko stupídna, že si to kupuje a dáva zarádam tým magorom čo točia tieto sračky? Verím, že toto nebol posledný diel a že z toho bude nechutá nekonečná serie, v ktorej budú nakoniec vystupovať aj deti bratranca Dwighta Stifflera. Fuck this American Pie! ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Dom spolku Beta je v skutočnosti domom spolku Alpha Delta Phi na univerzite v Toronte. Zábery zvonku a z kuchyne vo vnútri sú autentické. (Real Tom Hardy)
  • Eugene Levy (Noah Levenstein) je jediný herec, který se objevil ve všech dosavadních dílech této filmové série. (TheSantiago)
  • V originálnom znení je jedno z dievčat pomenované Julie (Michelle Suppa), no o niekoľko scén neskôr ju volajú Brandy. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno