Reklama

Reklama

Své minulosti neutečete… Matthew McConaughey a Jennifer Garnerová zazáří v romantické komedii o nenapravitelném sukničkáři, kterému se jednoho dne zjeví strýček Wayne, který miluje party a noční život. Spolu s ním však přicházejí duchové bývalých přítelkyň… Fotograf celebrit Connor Mead (Matthew McConaughey) miluje svobodu, zábavu a ženy… přesně v tomto pořadí. Connor moc dobře ví, že svobody je nutné umět si vážit. Užít si a zmizet, to je jeho celoživotní krédo, kterým se také značně liší od svého bratra Paula, jenž vždy slyšel spíše na romantiku a momentálně plánuje svatbu. A právě tato svatba změní Connorovi život. Nejen, že se pokusí, v souladu se svým přesvědčením o škodlivosti monogamie, obřad překazit, ale navíc na oslavě narazí na dívku, které se jako jediné podařilo zlomit Connorovi srdce - na lásku z mládí Jenny (Jennifer Garnerová). Navíc na svatební party potká ducha svého zesnulého strýčka Waynea (Michael Douglas), který byl vždy jeho velkým vzorem ve svádění žen. Toto setkání však není náhodné, strýček mu přináší důležitou zprávu od jeho bývalých přítelkyň a Connorovi se tak možná konečně otevřou oči... (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

larelay 

všechny recenze uživatele

Ale no, zase az take zle to nebolo. A nech to znie akokolvek otrepane, niektori z nas by naozaj potrebovali podobny wake-up call. Keby bolo obsadenie ine, urcite by bola hviezda nizsie, ale za cholericku a ujacanu Sandru, nechutne slizkeho Matthewa, povabnu Jennifer a neuveritelne sarmantneho a sexistickeho Michaela davam o jednu viac. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Tento snímek mě před lety opravdu nezaujal, ale řekl jsem si, že bych si měl dát reprízu, abych zjistil, jestli se něco nezměnilo. Ale hlavně proto, abych k němu mohl napsat komentář/recenzi. No, nebudu předstírat, že šlo o příjemný zážitek. Tvůrci zjevně viděli svět černobíle, takže jejich příběh znal jen dvě roviny; šovinistickou a tu, v níž se vyznávají ty pravé americké rodinné hodnoty. Nic mezi tím, aby snadno ovlivnitelný divák z cílové skupiny nebyl příliš zmatený. Po zhlédnutí filmu se mi to nepíše snadno, ale Matthew McConaughey není špatný herec, a přestože chápu, že i herci musí platit účty, myslím, že si účastí v tomto a v podobných projektech zbytečně pokazil reputaci.  Zastávám názor, že když herec své roli nevěří, odrazí se to na jeho výkonu. Ale nechci házet veškerou vinu na herce, protože tady vážně neměli mnoho co předvést. Scénář byl totiž opravdu špatný, humory v něm použité mě nedokázaly rozesmát a těch rodinných hodnot a patetických proslovů v závěru bylo tolik, že jsem chtěl odebrat i tu poslední hvězdičku. Nakonec jsem ji tam ponechal, ale valnou hodnotu pro mě nemá. / Poučení: Jsi konvenční jedinec, jemuž záleží hlavně na názorech okolí? Tohle je film pro tebe. 1*- ()

Reklama

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Tehle film zde nemá zrovna valné hodnocení, ale já bych to tak bledě neviděla - Že by si člověk neměl jen celý život užívat a střídat partnery, jinak nakonec zůstane úplně sám, to je docela pěkná myšlenka a určitě i pravdivá. Navíc forma, kdy hlavní postavu navštíví tři duchové - minulosti, přítomnosti a budoucnosti - ve stylu Dickensovy Vánoční koledy, je docela zajímavá. Vtipu by zde sice mohlo být o kapku víc, ale i tak jsem se bavila. A konec, i když byl samozřejmě předvídatelný, dopadl pěkně, tak jak měl. V rámci průměrných romantických komedií jsem naprosto spokojena. ~(3,2)~ ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Verzí Vánoční koledy už jsem viděl opravdu mnoho. Ale že někdy uvidím verzi této povídky, která se nebude odehrávat o Vánocích, to jsem vůbec nečekal. A kupodivu se mi tenhle film hodně líbil. Je to asi i tím, že hlavní hrdina má vše po čem toužím i já, ale on, narozdíl ode mne, po tom netouží, on tím žije. Má úspěšnou kariéru, holek má tolik, že se s nima ani nestíhá rozcházet, a celkově žije bezstarostný, a přitom tak úžasný život. Já nic z toho nemám, a tak jsem uvítal, že jsem mohl s hlavním hrdinou strávit necelé dvě hodiny a představovat si, jaké by to bylo, kdybych byl na jeho místě. Zkrátka tady šel z mého pohledu příběh tak trochu stranou a jen jsem se nechal unášet tím fascinujícím životem hlavního hrdiny a příběh jsem vnímal až jako druhotnou, ovšem nikoliv bezvýznamnou záležitost. Kdyby film totiž neměl zajímavý příběh, asi by mě nedokázal tak nadchnout, a tak v celkovém kontextu tuto romantickou komedii vnímám jako úžasný, a troufám si říci i jako nezapomenutelný filmový zážitek. Jsou zkrátka filmy, které se vám vryjí nesmazatelně do paměti, a tohle zřejmě bude jeden z nich. Za ty pocity a za ten zážitek, které ve mně tento film dokázal vyvolat a zanechat, uděluji nadprůměrné čtyři hvězdy. ()

JANARYBA 

všechny recenze uživatele

Kupodivu tahle americká komedie má na rozdíl od spousty podobných filmů něco do sebe...při náhodném přepínání televize nás vcucla.....Kdyby tohle natočili v Anglii se stejným hlavním představitelem (i Michaelem Douglasem) v trošku jiném duchu s anglickým humorem, klidně bych neváhala dát plný počet. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Film bol natočený prevažne v Ipswich v Massachusetts. (Greenpeacak)
  • Christa B. Allen, která hraje dospívající Jenny (Jennifer Garner), si zahrála mladší verzi postavy Jennifer Garner už ve filmu Přes noc třicítkou (2004). (HappySmile)
  • Zámek, který je možné ve snímku zahlédnout, je totožný se zámkem, jenž se objevil ve filmu Čarodějky z Eastwicku (1987). (oje)

Související novinky

Problémové filmy

Problémové filmy

10.02.2008

Dva snímky se v posledních týdnech dostaly do vážnějších potíží, ale podařilo se je včas zachránit před tzv. development hell (peklem nikdy nezrealizovaných projektů). Mark Waters, od něhož brzy… (více)

Reklama

Reklama