Reklama

Reklama

Ve třetím a nejfantastičtějším díle klasického kultovního příběhu o neblaze proslulých Critters hraje miláček všech fanynek Titanicu Leonardo DiCaprio. Když vzteklé, zubaté, chlupaté koule bez milosti vtrhnou do činžovního domu v Los Angeles a zatnou zuby do jeho obyvatel s regulovaným nájemným, DiCaprio vede boj za jejich likvidaci a záchranu planety. Nebude to snadné, ale právě na něj lidstvo spoléhá, že zničí tyhle mimozemské ježky jednou provždy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (139)

ASSBURGER 

všechny recenze uživatele

Tento horor bol úplne o ničom. Očakával som niečo lepšie skôr mi to prišlo viacej ako komédia než horor ale to nevadí. A predsa som musel dať aspoň jednu hviezdu za DiCaprio ktorý ako dieťa bol celkom dobrý. Film sa mi skôr nepáčil ako páčil ale ako som už povedal jednu hviezdu som musel dať no za koho iného než DiCapria. Ale to nie je žiadné prekvapenie prečo tento film nie je taký dobrý Kristine Peterson je jedným z nevýznamných režisérov ktorého som ani nespoznal ale nevadí tento film nie je jeho najhorší ma aj horší tým myslím Kikboxera 5. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Critters terorizují obyvatele jednoho činžáku a jaksi postrádají nějaké větší ambice škodit a žrát. Opět se setkávají se svým králičím nemesis. Třetí díl se mě kdysi líbil mnohem více. Hlavně tedy jejich řádění v kuchyni. Musím ovšem uznat, že se jedná i přes účast DiCapria o díl bez kterého bychom se vklidu obešli. Obětmi jsou jen 2 zloduši. 40% ()

Reklama

Adam_Musil odpad!

všechny recenze uživatele

Žádný předchozí díl této série jsem nezhlédl. Tento film mě zajímal jen z toho důvodu, že jsem chtěl vidět první herecký výkon mladého Leonarda DiCapria, který nebyl úplně špatný, ale mohli mu před natáčením říct, že se nemá koukat do kamery :). A teď k filmu. I jako horor pro děti je snímek velmi slabý, scénářem, hereckými výkony i celkově námětem. Nemohu jinak, než hodnotit jej odpadem. Critters je trapný výmysl a nespatřuji žádný smysl v tom natáčet další pokračování, která předpokládám budou stejně ubohá. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Aj mne sa potvrdilo, že Critters má so stúpajúcim číslom klesajúcu úroveň. V porovnaní s predchádzajúcimi dielmi je tu omnoho menej humoru a hororu je tiež poskromne. Komickosť príšeriek z vesmíru sa mi tu zdala nevyužitá, mohlo sa na nich viac popracovať a pridať viac humorných situácií, prípadne hlášok. Na druhú stranu ide o takú peknú nostalgickú spomienku na Lea, ktorý tu je len taký holobriadok. Nuž, všetci starneme. 40/100 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Už to není ono. Půl hodiny na to koukám a nic zvláštního se tam neděje. Jediná věc, která je zajímavá je postava chlapce se jménem Joshua, hraje ho totiž teenager Leonardo Di Caprio. Nepodařený byl i sestřih událostí z předcházejících dvou příběhů. Vše pod dohledem Charliho ( Don Opper ) , který JE zatím jediný drsňák tohoto snímku. Věnuje jednomu z dětí krystal, a povídá, že pokud začne svítit zeleně, je třeba se mít na pozoru. CITÁT - Desert !!!!.......... Scénář tu hodně pokulhává a velice náhodné setkání Joshui a hlavní hrdinky filmu ( už nevím jméno ) je hodně sporné. Nejlepší scéna je ta, kdy Critters sledují v televizi porcování kuřat. Jejich řádění v kuchyni je spíš už trapárna. Nudné, nezáživné z nášivkou - CITÁT - Pokračování příště.......... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Filmový debut Leonarda DiCapria. (HellFire)

Související novinky

DiCaprio a král současného thrilleru

DiCaprio a král současného thrilleru

24.05.2013

Dennis Lehane je jeden z mála spisovatelů, kteří se nemůžou stěžovat na filmové adaptace svých knih. Filmy jako Sbohem, baby, Tajemná řeka nebo Prokletý ostrov byly úspěšné komerčně i u kritiků.… (více)

Reklama

Reklama