Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

uiu 

všechny recenze uživatele

Seznamujeme se s Dougem a jeho manželkou. Zjišťujeme, že přišli o dítě a Dougova žena je psychouš, co nechodí ven. Doug odjede daleko od domova na konferenci, kde ve strip klubu pozná Kristen Stewart (ve filmu má hodně jmen) a i když se k němu ona nechová zrovna přívětivě, nadává mu a neustále by mu chtěla "vykouřit péro" nebo ho "ojet", tak se o ni stará, dává jí peníze a spraví jí dům. Vynahrazuje si tím mrtvou dceru a dokonce se mu povede dostat manželku z domu. Hlubší myšlenka filmu ale chybí. Kristen jen šokuje sprostými výrazy a producíruje se jako šlapka, za vším hledá nabídky k sexu nebo narážky na sex a je prostě spíš odporná kráva než sympatická zlomená duše mladistvé striptérky. Ve filmu The Runaways jsem jí tu rebelku věřila, tady je jen trapná... PS: 21-letá herečka hraje 16-ti letou, Hollywoodské klišé... ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Pochopitelný příběh s velmi silnou hereckou trojicí. Pokaždé, když pln nedočkavosti vidím další skvělé drama Kristen Stewart, si říkám, jak hrozně mě mrzí její účinkování v upíří sáze. Ne, že bych nechápal, že si na celé frašce vydělává peníze - jen mě ubíjí, když ve fantasy pro ženy mrhá svým potenciálem. Možnost naplno prosadit svůj opravdový herecký talent se totiž herečce nabízí jen a pouze v obdobných rolích... zde jako náctiletá prostitutka s velmi vytříbeným slovníkem. A pokaždé, když další pěkné drama s jejím úžasným kukučem v jedné z rolí skončí, chci ji mít vedle sebe na gauči a... prostě kecat :-)! ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Nadpriemerné herecké výkony, priemerný obsah, priemerné spracovanie. Welcome to the Rileys sa celý čas snaží brnkať na citovú strunu, čo je na jednej strane dobré, no na druhej strane naozaj otravné. Celá tá emotívna "šou" prestane skôr než v polovici baviť a mimo zaujímavých tvári vám v mysli bohužiaľ nezarezonuje už skoro nič. ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Význačná K. Stewart opět nezklamala. Ta holka si může vzít na sebe cokoliv a stejně bude vypadat přirozeně žensky =) Jinak je tohle drama zajímavé, protože nepřívětivý osud hlavních postav, které spojuje smutný příběh, je do očí bijící a drásající. Je zřejmé, že jejich znatelné problémy mohou diváka zasáhnout. Já jen s tím zásahem byla trochu pozadu, takže mírný pokles z mého pohledu byl nastolen. 6/10 ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Než začnu rýpat do nepoutavého scénáře, měla bych ohodnotit herecký výkon Kristen. Ona je prostě skvělá herečka. Tahle role ji neuvěřitelně sedla, byla přesvědčivá, bylo to úplně něco jiného, než nějaké Stmívání. Co se týče filmu, tak s ním to tak skvělé nebylo, do půlky filmu jsem jen seděla a očekávala, kdy už se něco bude dít. Pak už to bylo zajímavější. Do role Douga bych obsadila někoho jiného, ale co už..Za co jsem ráda, je za závěr. Nebyl to hotový happyend. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Melissa Leo se filmu upsala pouhé dva týdny před natáčením v New Orleans. (sir-dave)
  • Kristen Stewart se scénář dostal do rukou poprvé v šestnácti letech a obsazena do role byla ve svých sedmnácti letech. Produkce filmu pak musela počkat, dokud nedovršila 18 let. (HellFire)

Reklama

Reklama