Reklama

Reklama

Svět podle Mallory

  • Velká Británie Welcome to the Rileys (více)
Trailer 2

Doug jede na služební cestu do New Orleans. Je rád, že změní prostředí a na chvíli si odpočine od své manželky Lois. Od té doby, co jim zemřela dcera, nedokážou najít společné zájmy a naopak se sami sobě více vzdalují. Doug si vyrazí večer na skleničku do klubu a při té příležitosti se seznámí s mladou prostitutkou Mallory. Prostořeká a upřímná Mallory rozdmýchá stereotypní život staršího muže. Svým osobitým kouzlem a nadhledem dokáže v Dougovi zažehnout jiskru a znovu objevit chuť do života. Pomůže Mallory nešťastnému páru opět najít ztracenou lásku?
V roli Mallory zazářila hvězda ze série Twilight sága - Kristen Stewart a na filmu se mimo režiséra Jake Scotta podílel i jeho otec Ridley Scott a strýc Tony Scott jako producenti (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (191)

cukorek 

všechny recenze uživatele

Pekne z ostra a priamo zrežírovaná realita, odhaľujúca ďalší príbeh v ktorom sa pretínajú protikladné pocity dospelých a teenegerky, ktorá hľadá to správne miesto vo svojom živote. Pomoc, ktorá sa jej dostala ju z časti predsa len zasiahla a pomohla jej k hľadaniu nasledovného zmyslu života, len škoda, že jej ďalší spôsob života, už nebol zobrazený. James Gandolfini sa u mňa zapísal v dobrom svetle, už v seriály Sopranovci, kde tiež hral rolu otca v ktorej mu to ozaj svedčí. Aj teraz sa stal tým najväčším ťahúňom a ako silný buldozér pôsobil nezastaviteľne, keď tlačil všetku tu zátaž pred sebou a svojou chlapskou, tvrdou povahou skvelo zakrýval svoje vnútorne pocity. Do celého projektu dobre "brnkal na strunu" Marc Streitenfeld, ktorý občasnými jemnými tonami prispel k trocha tmavšiemu a pochmúrnejšiemu obrazu. Pomalý spôsob rozbaľovania deja a tiež nadviazanie do úvodu, prinúti človeka si všímať každý moment a to mi celkom vyhovuje. Takto z ľahka krok za krokom sa odkrývali aj tieto jednotlivé udalosti, doplnené vkusnými humornými dialógmi (budeš si ma vydržiavať? kúpiš mi pekné veci? áno, kúpim ti zmeták a lopatku), či ostré používanie vulgarizmov, ktoré sú bežnou formou v živote a ktoré často odľahčujú vypätú situáciu.70% ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Jake Scott i za patřičné pomoci svých mnohem známějších bratrů natočil emočně nadprůměrné drama, které mě vůbec nenudilo a naopak mě zaujal příběh a herecké výkony všech tří protagonistů. Stewart s Gandolfinim byli výborní ale kdo zde nejvíce zářil byla Melissa Leo. Konec je velice rozumný a pochopitelný takže dojem vůbec nezkazí. Nakonec nesmím zapomenout na Streitenfeldův příjemný hudební doprovod. ()

Reklama

HellFire 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Příběh Douga (James Gandolfini) a Lois (Melissa Leo), kterým zemřela patnáctiletá dcera při autonehodě. Jejich manželství je v krizi. Doug spí s jinou ženou a Lois nevychází z domu. Vše změní Mallory (Kristen Stewart), kterou Doug potká ve strip klubu. Krásně napsaný a zahraný příběh o tom, jak krásné je o někoho pečovat a jak se vyrovnat s manželskou krizí. Jsem rád, že Kristen se nenechala zhýčkat sérií Twilight a ukázala se jako velmi vyspělá herečka. ()

sulimo 

všechny recenze uživatele

Dva životem strhaní bývalí rodičové, potkají Allison a něco po ní chtějí, jenže ani oni sami neví, co přesně.....dokud si neuvědomí, že "She is not Emily"......i tak se lze vyrovant se ztrátou dcery. Skvěle natočené, skvěle a neuvěřitelně uvěřitelně zahrané, s brilantním scénářem. A Kristen je prostě úžasná herečka. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Kristen mě každým dalším filmem, který s ní vidím, přesvědčuje o tom, že je hodně kvalitní herečka. Už v Úkrytu byla perfektní a pořád míří výš. Navíc je velmi zvláštním způsobem krásná a originální, dobře se na ni kouká. Příběh je poměrně jednoduchý a hodně skutečný bez zbytečných cavyků, které by v tomto případě jen rušily skvělý dojem. Závěr byl takový, jaký možná někteří neočekávali, ale mně maximálně vyhovoval. Není to nijak zvlášť dramatické drama, ale jedná se o film, který zaujme a umí chytnout za srdce. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (14)

  • Dixie Divas, ve kterém Mallory (Kristen Stewart) pracovala, je striptýzový bar v New Orleans na adrese 606 Iberville St. (sir-dave)
  • Kristen Stewart (Allison alias Mallory) před natáčením filmu záměrně málo spala, učila se tancovat u tyče a jedla pouze mastná a nechutná jídla. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama